Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Masala omáčka lyofilizovaná

Vysušili mě mrazem, abys mě mohl ochutnat nejen v Indii, ale i u Tebe doma! Připravíš mě během minuty, tak na co čekáš? Koho oslníš svými kulinářskými schopnostmi? 

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
203 Kč / ks
2 ks
-5%
203 Kč / ks
3 ks
a více
-10%
203 Kč / ks

Vaše cena

203 Kč

Zboží můžete mít už v pátek 22. 10.

Kdy zboží obdržím? zavřít

11 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč v pátek 22. 10.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč v pátek 22. 10.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Masala lyofilizovaná omáčka

Informace o produktu

Co tak si přinést trošku Indie k vám domů? Masala omáčka je pravá indická omáčka a v překladu znamená směs koření. Skládá se z různých druhů koření a zeleniny, které jako celek dodávají příjemnou a plnou chuť každému pokrmu. Indové jsou skvělí gurmáni, kteří si s chutí jídla rádi hrají, proto jsme se rozhodli touto kuchyní inspirovat a vytvořili jsme naši masala omáčku. Neobsahuje žádné glutamany, éčka nebo stabilizující látky. Jde o čistou směs lyofilizované zeleniny a přírodního koření.

TOP informace o masala omáčce

  1. Je původem z Indie a v překladu znamená směs koření.
  2. Neobsahuje žádná éčka, glutamany, dochucovadla.
  3. Lyofilizací se odstraňuje voda, ale chuť se koncentruje.
  4. Z malého balíčku si můžete připravit až 8 porcí.
  5. Pochází z české domácí výroby.

Jak se omáčka suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Zajímavosti a recepty

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

22.03.21 | 1501x přečteno | 5 minut

Proč jíst mrazem sušené potraviny?

Proč jíst mrazem sušené potraviny?

15.03.21 | 308x přečteno | 7 minut

Základní specifikace
  • Složení sůl, pepř, kurkuma, kokosové mléko, rajče, cibule, koriandr, bobkový list
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava lyofilizovaná omáčka ve formě prášku
  • Typ sušení mrazem ve vakuu
  • Surovina Rajče, Kurkuma, Cibule
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 3223 kJ / 770 kcal
  • Tuky 58 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 18 g
  • Sacharidy 53 g
  • z toho cukry 35 g
  • Bílkoviny 5,8 g
  • Sůl 5,8 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Masala omáčka lyofilizovaná

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?