Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Končící DMT
Kód: 0850

Červený rybíz lyofilizovaný

Že mě znáš ze své letní zahrádky? V této podobě jsi mě ale ještě určitě neměl, a to je třeba rychle napravit. Nejen, že jsem si zachoval svou skvělou kyselou chuť, ale k tomu i křupu! Tak na co ještě čekáš?

⚠ Zachraň surovinu s prošlým datem minimální trvanlivosti! DMT 11/21. Pouze do vyprodání zásob, vhodné k okamžité konzumaci.

  • 100% mrazem sušené ovoce
  • vhodné do dezertů a na zdobení zákusků
  • poctivá chuť rybízu bez přidaných cukrů a aditiv

Vyberte balení

Vaše cena

75 Kč

Zboží můžete mít už v úterý 1. 2.

Kdy zboží obdržím? zavřít

208 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč v úterý 1. 2.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč v úterý 1. 2.
PPL 99 Kč v úterý 1. 2.
PPL - ParcelShop 99 Kč v úterý 1. 2.
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč v úterý 1. 2.
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč v úterý 1. 2.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč v úterý 1. 2.
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč ve čtvrtek 3. 2.
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč ve čtvrtek 3. 2.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč ve čtvrtek 3. 2.
Brno - Jezuitská 11 65 Kč ve čtvrtek 3. 2.
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč v pondělí 31. 1.
Zlín - Rašínova 71 65 Kč ve čtvrtek 3. 2.
Brno - Zelný trh 21 65 Kč ve čtvrtek 3. 2.

Červený rybíz lyofilizovaný

Informace o produktu

Pořádně křupavý, příjemně kyselý a dokonale vypadající. K tomu všemu pořádná zásobárna vitamínu C! To všechno je náš červený lyofilizovaný rybíz. Jedna hrst vám pokryje celou doporučenou denní dávku vitamínu C. Ať už si jej přidáte do kaše, smoothie nebo třeba do dortu, rybíz vašemu pokrmu dodá neodolatelnou barvu a svěží chuť. 

TOP informace o červeném rybízu

  1. Všechny živiny, vitamíny a minerály jsou zachovány.
  2. Byl pěstovaný bez použití fytohormonů a pesticidů.
  3. Obsahuje množství rychlých sacharidů a vysoký obsah vlákniny.
  4. Obsahuje velké množství vitamínu C, vápníku a hořčíku.
  5. Skladuje se do 15 °C s nulovou vlhkostí vzduchu.

Jak se rybíz suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Zajímavosti a recepty

Muffiny pro školáky

Muffiny pro školáky

19.08.21 | 1000x přečteno

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

22.03.21 | 5762x přečteno | 5 minut

  • Složení červený rybíz lyofilizovaný celý
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Německo
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava celé plody lyofilizovaného červeného rybízu
  • Typ sušení sušení mrazem
  • Surovina Rybíz
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1052 kJ / 254 kcal
  • Tuky 1,3 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,25 g
  • Sacharidy 30,3 g
  • z toho cukry 30,3 g
  • Vláknina 22,2 g
  • Bílkoviny 7,2 g
  • Sůl 0,03 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.

Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Ohodnotit produkt zavřít

Červený rybíz lyofilizovaný

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?