1. Máj se blíží! Oslavte ho s naší nabídkou 💝 Navíc SLEVA 15 % s kódem: LASKYCAS

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0850

Červený rybíz lyofilizovaný

Že mě znáš ze své letní zahrádky? V této podobě jsi mě ale ještě určitě neměl, a to je třeba rychle napravit. Nejen, že jsem si zachoval svou skvělou kyselou chuť, ale k tomu i křupu! Tak na co ještě čekáš?

  • 100% mrazem sušené ovoce
  • vhodné do dezertů a na zdobení zákusků
  • poctivá chuť rybízu bez přidaných cukrů a aditiv

Vyberte balení

Vaše cena

129 Kč

Zboží můžete mít už ve středu 24. 4.

Kdy zboží obdržím? zavřít

36 ks skladem

PPL - výdejní místa ve středu 24. 4. 49 Kč
PPL ve středu 24. 4. 79 Kč
Zásilkovna - výdejní místa ve středu 24. 4. 65 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu ve středu 24. 4. 99 Kč
Balíkovna ve středu 24. 4. 59 Kč
Česká pošta - Balík do ruky ve středu 24. 4. 99 Kč
Česká pošta - Balík na poštu ve středu 24. 4. 99 Kč
Brno - Zelný trh 21 ve středu 24. 4. 29 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 ve středu 24. 4. 29 Kč
Olomouc - Sokolská 44 ve středu 24. 4. 29 Kč
Zlín - Rašínova 71 ve středu 24. 4. 29 Kč
Staré město u Bruntálu 262 ve středu 24. 4. 29 Kč

Termíny doručení jsou závislé na aktuální situaci a kapacitách přepravních společností.

Červený rybíz lyofilizovaný

Informace o produktu

Pořádně křupavý, příjemně kyselý a dokonale vypadající. K tomu všemu pořádná zásobárna vitamínu C! To všechno je náš červený lyofilizovaný rybíz. Jedna hrst vám pokryje celou doporučenou denní dávku vitamínu C. Ať už si jej přidáte do kaše, smoothie nebo třeba do dortu, rybíz vašemu pokrmu dodá neodolatelnou barvu a svěží chuť. Zamilujte si lyofilizovaný sušený červený rybíz, nebo vyzkoušejte naše další mrazem sušené ovoce

TOP informace o červeném rybízu

  1. Všechny živiny, vitamíny a minerály jsou zachovány.
  2. Byl pěstovaný bez použití fytohormonů a pesticidů.
  3. Obsahuje množství rychlých sacharidů a vysoký obsah vlákniny.
  4. Obsahuje velké množství vitamínu C, vápníku a hořčíku.
  5. Skladuje se do 15 °C s nulovou vlhkostí vzduchu.

Jak se rybíz suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Zajímavosti a recepty

Proč jíst mrazem sušené ovoce?

Proč jíst mrazem sušené ovoce?

12.03.24 | 11201x přečteno | 7 minut

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

01.03.23 | 19933x přečteno | 5 minut

Jak produkt hodnotí ostatní?
Zobrazit další hodnocení
Sarka
9.9.2021

Recenze nakupujícího heureka.sk

chutne

  • Složení červený rybíz lyofilizovaný celý
  • Surovina Rybíz
  • Dieta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW
  • Zpracování Kousky
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Srbsko
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Balení Znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava celé plody lyofilizovaného červeného rybízu
  • Typ sušení sušení mrazem
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1052 kJ / 254 kcal
  • Tuky 1,3 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,25 g
  • Sacharidy 30,3 g
  • z toho cukry 30,3 g
  • Vláknina 22,2 g
  • Bílkoviny 7,2 g
  • Sůl 0,03 g

Hodnocení našich zákazníků

5 (2 hodnocení) Aritmetický průměr ze 2 udělených hodnocení.
Sarka
9.9.2021

Recenze nakupujícího heureka.sk

chutne

Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
Kamenné prodejny
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?