Rýžový 80% raw protein

Unikátní
473 Kč 411 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Jsem speciální protein, protože si mě mohou dovolit konzumovat i jedinci, kteří trpí alergiemi. Pokud máš nedostatek bílkovin, sáhni po mně a nebudeš litovat. Kromě toho všeho výborně chutnám.

          • rýže se jen málokdy účastní potravinových alergií
          • ideální při dietách
          • RAW přírodní alternativa proteinu

Detailní informace

1kg
Skladem
473 Kč
411 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Rýžový 80% RAW protein

Informace a výživové hodnoty 

Hledáte posílení na každý den? Rýžový protein Vám dodá kopec energie a také skvěle chutná. Je to rostlinný protein vytvořený pouze z rýže, bez zbytečných aditiv. Přidejte ho například do koláče nebo jej zalijte mlékem a vytvořte tak shake, vhodný je ale i v krupicové nebo ovesné kaši. A když k němu přidáte sušené ovoce či oříšky, zažijete ohňostroj chutí. Tento protein není určen jen pro sportovce, pokud tedy holdujete zdravému životnímu stylu, zaručeně nešlápnete vedle.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. protein se jinak nazývá bílkovina
  2. rostlinný protein je stravitelnější než ten živočišný
  3. vhodný pro vegetariány a vegany
  4. existuje bílá a také natural rýže, ta je výživově hodnotnější
  5. rýže se před prodejem loupe, brousí a také leští

Základní specifikace
Složení proteinový izolát, 80% bílkoviny
Země původu Čína
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Úprava prášek
Velikost nespecifikované
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Zatím si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Co je to protein?

Protein, neboli bílkovina, se nachází v každém z nás. Je to základní stavební materiál lidského těla a také jiných živočichů. Bílkoviny tvoří například svaly, kosti, zuby, nehty a také samotnou kůži. Nicméně v průběhu života nám buňky v těle odumírají a jsou nahrazovány novými mladými buňkami. Ke stavbě nových buněk se využívají právě bílkoviny, a právě proto jsou důležité pro náš každodenní život. Každá bílkovina obsahuje esenciální aminokyseliny, kterých však v rostlinném proteinu nalezneme zpravidla méně než v živočišném. Jejich výhodou je to, že méně zatěžují trávicí systém.

 

Jak se vyrábí proteinový prášek?

Proteinový prášek už dnes koupíte opravdu v každém obchodě. I způsobů výroby takového prášku je několik. Základním způsobem je sušení výchozí suroviny. Jiným způsobem je iontová výměna, při které se bílkoviny od výchozí suroviny oddělují na základě elektrických nábojů. V současnosti se však nejvíce využívá metoda CFM (Cross Flow Micronization), kdy se bílkoviny oddělují pomocí zkříženého toku přes keramické filtry.

 

Použití

  • posílení při sportu
  • přidání do pečiva či zákusků
  • na výlety i na cesty
  • přidání do Shake-ů či kaší
  • vhodné do školy i do práce

 

Tip

Zakupte si i pistáciovou mouku a upečte si chutný zdravý koláč bez těžce stravitelného lepku!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1606 kJ / 384 kcal
Tuky 3,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,5 g
Sacharidy 6,3 g
z toho cukry <0,5 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 80,8 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník mg
Železo mg
Hořčík mg
Fosfor mg
Draslík mg
Sodík mg
Vitamín C mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: