Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Koprová nať lyofilizovaná kousky

Přebytek okurek, chuť na kulajdu? Co teprve koprovka! Se mnou dokážeš vše. Každá babička ví, proč mě pěstuje na zahrádce, v kuchyni jsem prostě machr! Ty mě ale nemusíš pěstovat, stačí nasypat!

  • 100% mrazem sušená bylinka 
  • chuť koprové nati bez přidaných aditiv
  • šetrné sušení, které zachová živiny a barvu

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
141 Kč / ks
2 ks
-5%
141 Kč / ks
3 ks
a více
-10%
141 Kč / ks

Vaše cena

141 Kč

Zboží můžete mít už

Kdy zboží obdržím? zavřít

51 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Koprová nať lyofilizovaná kousky

Informace o produktu

Kopr je skvělým pomocníkem, pokud neradi hodně solíte. Jeho jemná chuť zvýrazní jindy mdlý pokrm a výrazně tím sníží potřebné množství soli. Výborně se hodí do omáček – přiznejme si, kdo by odolal domácí koprovce; ale také vynikne v salátových dresincích, pomazánkách a nevšední, avšak skvělou chuť dodá taky rybám nebo drůbežímu masu.  

TOP Informace o kopru

  1. Podporuje laktaci.
  2. Téměř polovina vypěstovaného kopru jde na výrobu oleje.
  3. Z rostliny se využívá vše, kromě kořene.
  4. Původem pochází z Asie, dnes je rozšířen do celého světa.
  5. Skladuje se při 15 °C s nulovou vlhkostí vzduchu.

Poznámka nákupčího

„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.“

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Zajímavosti a recepty

Základní specifikace
  • Složení koprová nať lyofilizovaná
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení PET dóza
  • Úprava kousky koprové natě
  • Typ sušení sušení mrazem
  • Surovina Kopr
  • Zpracování Kousky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1300 kJ / 310 kcal
  • Tuky 2 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
  • Sacharidy 38 g
  • z toho cukry 4 g
  • Vláknina 25 g
  • Bílkoviny 18 g
  • Sůl 0,32 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Koprová nať lyofilizovaná kousky

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?