🚛 Jen do neděle DOPRAVA ZDARMA už od 500 Kč! Zadej kód DZ500 a poštovné nech na nás! 🚛

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0741

Koprová nať lyofilizovaná kousky

Přebytek okurek, chuť na kulajdu? Co teprve koprovka! Se mnou dokážeš vše. Každá babička ví, proč mě pěstuje na zahrádce, v kuchyni jsem prostě machr! Ty mě ale nemusíš pěstovat, stačí nasypat!

  • 100% mrazem sušená bylinka 
  • chuť koprové nati bez přidaných aditiv
  • šetrné sušení, které zachová živiny a barvu

Vyberte balení

Vaše cena

141 Kč

Zboží můžete mít už ve středu 1. 6.

Kdy zboží obdržím? zavřít

18 ks skladem

Zásilkovna 68 Kč ve středu 1. 6.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč ve středu 1. 6.
PPL 99 Kč ve středu 1. 6.
PPL - ParcelShop 99 Kč ve středu 1. 6.
WEDO - výdejní boxy 59 Kč ve středu 1. 6.
WEDO - doručení na adresu 99 Kč ve středu 1. 6.
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč ve středu 1. 6.
Česká pošta - Balík do ruky 104 Kč ve středu 1. 6.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč ve středu 1. 6.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč ve středu 1. 6.
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč ve středu 1. 6.
Brno - Jezuitská 11 65 Kč ve středu 1. 6.
Brno - Zelný trh 21 65 Kč ve středu 1. 6.
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč v úterý 31. 5.
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč ve středu 1. 6.
Zlín - Rašínova 71 65 Kč ve středu 1. 6.

Koprová nať lyofilizovaná kousky

Informace o produktu

Kopr je skvělým pomocníkem, pokud neradi hodně solíte. Jeho jemná chuť zvýrazní jindy mdlý pokrm a výrazně tím sníží potřebné množství soli. Výborně se hodí do omáček – přiznejme si, kdo by odolal domácí koprovce; ale také vynikne v salátových dresincích, pomazánkách a nevšední, avšak skvělou chuť dodá taky rybám nebo drůbežímu masu.  

TOP Informace o kopru

  1. Podporuje laktaci.
  2. Téměř polovina vypěstovaného kopru jde na výrobu oleje.
  3. Z rostliny se využívá vše, kromě kořene.
  4. Původem pochází z Asie, dnes je rozšířen do celého světa.
  5. Skladuje se při 15 °C s nulovou vlhkostí vzduchu.

Poznámka nákupčího

„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.“

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Zajímavosti a recepty

Základní specifikace
  • Složení koprová nať lyofilizovaná
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Země původu Litva
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení PET dóza
  • Úprava kousky koprové natě
  • Typ sušení sušení mrazem
  • Surovina Kopr
  • Zpracování Kousky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1300 kJ / 310 kcal
  • Tuky 2 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
  • Sacharidy 38 g
  • z toho cukry 4 g
  • Vláknina 25 g
  • Bílkoviny 18 g
  • Sůl 0,32 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Ohodnotit produkt zavřít

Koprová nať lyofilizovaná kousky

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?