🌰 Sleva 15 % s kódem ORECH15 🥜 Doprava zdarma do BALÍKOVNY nad 999 Kč. 

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Mangový chia pudink s pomerančovou kůrou

ve čtvrtek 2. 2. | 22500x přečteno


Proč si na snídani připravit chia pudink, ptáte se? Předně mají chia semínka skvělou schopnost zasytit. Obsahují spoustu vlákniny a jsou schopná zvětšit svůj objem více než desetinásobně. To se bude hodit hlavně před těžkým dnem, když nebude čas na dopolední svačinu. Připravte si s námi zdravou a výživnou snídani. Recept na chia pudink s mangem vás zachrání vždy, když budete chtít ráno snídat zdravě. Tak hurá na něj!

Sdílet



Mangový chia pudink s pomerančovou kůrou
15 minut, přes noc
450 ml sklenice
jednoduchý recept

Co budete na chia pudink potřebovat?

Na chia pudink:

Osvědčený poměr je 1 gram chia semínek na 5 gramů mléka. Do 450 ml sklenice tedy přihoďte:

Na doplnění:

Na mangové pyré:

  • 100 g manga (mraženého nebo čerstvého)
  • 40 ml pomerančové šťávy
  • kůra z poloviny bio pomeranče

Postup

1. Smíchejte chia semínka, mléko a protřepejte ve sklenici. Nechte zhoustnout přes noc v lednici.

2. Mango rozmixujte s pomerančovou šťávou a kůrou.

3. Do sklenice ráno navrstvěte na střídačku chia pudink a mangové pyré. Navrch dejte vrstvu řeckého jogurtu a dozdobte kiwi, sušeným mangem, jedlými květy a chia semínky.

mango chia puding
mangovy chia pudding
chia pudink s mangem

Recept a foto:  @pokladykuchyne

Vydejte se s námi vstříc zdravým snídaním

Čtěte také

Líbí se Vám článek?

Přihlaste se k odběru a dostávejte další zajímavé články do e-mailu každý týden.

Odebírat

Kam dále?

zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?