Nejlepší svačiny pro děti: Připravte je zdravě, rychle a barevně
29.08.24 | 32140x přečteno
🤩 Neodolatelná nabídka! Dnes DOPRAVA ZA 45 Kč na výdejní místa PPL 🚚 💨
Ahoj, jsem rodilý Holanďan z rodiny lékořicové. Na tabuli se mnou sice nic nenapíšeš, ale za to mám křupavý povrch a jemně žvýkačkovou texturu. Lékořice nemusí být jen černá!
Alternativní produkty z kategorie Snacky:
Když jste v dětství cítili v cukrovinkách zvláštní, ale sladkou chuť, je dost možné, že to byla právě lékořice. Přidává se do různých sladkostí, likérů, nápojů, do kosmetiky a používá se i ve zdravotnictví. Na zdravé mlsání jsme pro vás připravili kvalitní lékořici přímo z Holandska, vyráběnou podle tradiční receptury. Zapomeňte na mentolové bonbóny a žvýkačky, tato školní křída vás jistě osvěží. Sedíte celý den ve škole nebo v kanceláří? Tyto mentolově sladké bonbóny vám budou při mlsání praskat pod zuby. No pozor, po rozkousnutí jsou uvnitř měkké až žvýkačkové.
„Tyto lékořicové bonbóny se vyrábějí ve starém holandském městě Winschoten na severu Nizozemska. Firma MeenkDrop se specializuje na tradiční holandský způsob ruční výroby v klasických měděných kotlích. Firmu založil Dr. Meenk před více než sto lety s vizí té nejlepší lékořice v celém Nizozemsku. Lékořicové bonbóny nejsou jen sladké, velmi oblíbené jsou i slané, štiplavé, sladko-slané nebo velmi intenzivní chutě druhu Salmiak – ochucené chloridem amonným (sůl), který dodává velmi pikantní slanou chuť. Chlorid se dříve užíval jako medicína proti kašli, takže bonbón může v puse pálit, ale nijak nám neškodí, naopak. Zvolil jsem nejlepšího holandského výrobce, který udržuje své tradiční receptury, ale nebojí se experimentovat. Nizozemci mají největší spotřebu lékořice a jsou druzí největší konzumenti v Evropě, takže věřím, že svou práci dělají nejlépe. Právě proto jsem jako dodavatele zvolil MeenkDrop a věřím, že jejich nabídku budeme v budoucnu rozšiřovat.“
Kvalitní lékořice se vyrábí ve starém holandském městě Winschoten na severu Nizozemska. Firma se specializuje na tradiční holandský způsob výroby lékořice již od roku 1900 a založil ji Dr. Meenk. Jedná se o ruční výrobu lékořice, při které se používají velké měděné kotle na vaření. Lékořice roste nejlépe v úrodné, hluboké půdě na slunných místech a sklízí se na podzim (září až prosinec), dva až tři roky po výsadbě. Extrakt z lékořice se vyrábí vařením kořene a následným odpařením vody. Výtažky z lékořice se vyrábějí v pevné formě a také ve formě sirupu.
Recenze návštěvníka
Skvělá jemně mentolová chuť. Jí se to samo.
Recenze návštěvníka
Skvělá jemně mentolová chuť. Jí se to samo.