Nejlepší svačiny pro děti: Připravte je zdravě, rychle a barevně
19.08.21 | 17248x přečteno
💥 DNES: Doprava zdarma už od 500 Kč! Už máte vyřešenou pomlázku pro koledníky? 💥
Ahoj, jsem rodilý Holanďan z rodiny lékořicové. Když Ti vadí chuť lékořice, vyzkoušej mě, chutnáme úplně jinak – unikátně po medu! Musíš se o tom přesvědčit sám!
Alternativní produkty z kategorie Snacky:
Když jste v dětství cítili v cukrovinkách zvláštní, ale sladkou chuť, je dost možné, že to byla právě lékořice. Přidává se do různých sladkostí, likérů, nápojů, do kosmetiky a používá se i ve zdravotnictví. Na zdravé mlsání jsme pro vás připravili kvalitní lékořici přímo z Holandska, vyráběnou podle tradiční receptury. Pokud zrovna nejste fanouškem černé lékořice, nezoufejte. Tuto lékořici vám přinesly samotné včelky. Dobře, možná trochu přeháníme, ale jejich medová chuť zcela přebije tu lékořicovou. A co ta krásná barva a tvar? Budete se cítit, jako byste je právě vytáhli z úlu.
„Tyto lékořicové bonbóny se vyrábějí ve starém holandském městě Winschoten na severu Nizozemska. Firma MeenkDrop se specializuje na tradiční holandský způsob ruční výroby v klasických měděných kotlích. Firmu založil Dr. Meenk před více než sto lety s vizí té nejlepší lékořice v celém Nizozemsku. Lékořicové bonbóny nejsou jen sladké, velmi oblíbené jsou i slané, štiplavé, sladko-slané nebo velmi intenzivní chutě druhu Salmiak - ochucené chloridem amonným (sůl), který dodává velmi pikantní slanou chuť. Chlorid se dříve užíval jako medicína proti kašli, takže bonbón může v puse pálit, ale nijak nám neškodí, naopak. Zvolil jsem nejlepšího holandského výrobce, který udržuje své tradiční receptury, ale nebojí se experimentovat. Nizozemci mají největší spotřebu lékořice a jsou druzí největší konzumenti v Evropě, takže věřím, že svou práci dělají nejlépe. Právě proto jsem jako dodavatele zvolil MeenkDrop a věřím, že jejich nabídku budeme v budoucnu rozšiřovat.“
Kvalitní lékořice se vyrábí ve starém holandském městě Winschoten na severu Nizozemska. Firma se specializuje na tradiční holandský způsob výroby lékořice již od roku 1900 a založil ji Dr. Meenk. Jedná se o ruční výrobu lékořice, při které se používají velké měděné kotle na vaření. Lékořice roste nejlépe v úrodné, hluboké půdě na slunných místech a sklízí se na podzim (září až prosinec), dva až tři roky po výsadbě. Extrakt z lékořice se vyrábí vařením kořene a následným odpařením vody. Výtažky z lékořice se vyrábějí v pevné formě a také ve formě sirupu.
Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.
Informace k získávání recenzí