⏳ Doprava do Parcelshopu za 1 Kč už jen do 30. listopadu! ⏳

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Slané pohankové palačinky s hruškami a sýrem

v pondělí 7. 11. | 662x přečteno


Palačinky naslano? A k tomu ještě pohankové? No jasně! S gorgonzolou, vlašskými oříšky a božsky sladkou karamelovou hruškou se tenhle recept stane hvězdou všech podzimních brunchů! Zamilujte se s námi do zdravých pohankových palačinek a připomeňte si, jak skvělé je občas zpomalit a dopřát si dokonalou slanou snídani.

Sdílet



Slané pohankové palačinky s hruškami a sýrem
30 minut
12–15 kusů

Co budete potřebovat?

Na těsto na pohankové palačinky:

  • 1 vejce
  • 250 ml mléka
  • 90 g pohankové mouky
  • 1 lžičku ghí nebo rozpuštěného másla
  • špetku soli

Na náplň:

Postup

Ingredience na palačinky vyšleháme do hladkého těsta a na pánvi opečeme na sucho. Hrušku nakrájíme na tenké plátky, na pánvi orestujeme na ghí másle, zakápneme sirupem a necháme lehce zkaramelizovat.

Palačinky podáváme s rukolou, hruškami, gorgonzolou a vlašskými ořechy.

Recept a foto:  @tastykitchen.cz

Čtěte také

Líbí se Vám článek?

Přihlaste se k odběru a dostávejte další zajímavé články do e-mailu každý týden.

Odebírat

Kam dále?

zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?