Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0446

Anýzové přírodní aroma

Chceš dodat svému pokrmu ten správný šmrnc? Ze široké nabídky aromat si do své kuchyně určitě najdeš to nejvhodnější. Nemusíš být ani profesionální cukrář, abys nás mohl používat. Jsme tu pro všechny!

⚠️ Zachraň surovinu s končícím datem minimální trvanlivosti! Čím kratší trvanlivost, tím větší sleva – až do 50 %. Pouze do vyprodání zásob. DMT 10/21

  • stačí jen pár kapek
  • bez přidaných cukrů
  • zvýrazní chuť a vůni vašich pokrmů

Vyberte balení

Vaše cena

190 Kč

Zboží můžete mít už ve čtvrtek 7. 3.

Kdy zboží obdržím? zavřít

18 ks skladem

Balíkovna ve čtvrtek 7. 3. 64 Kč
Česká pošta - Balík do ruky ve čtvrtek 7. 3. 107 Kč
Česká pošta - Balík na poštu ve čtvrtek 7. 3. 107 Kč
PPL - výdejní místa ve čtvrtek 7. 3. 70 Kč
PPL ve čtvrtek 7. 3. 107 Kč
Zásilkovna - výdejní místa ve čtvrtek 7. 3. 70 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu ve čtvrtek 7. 3. 107 Kč
Brno - Zelný trh 21 ve čtvrtek 7. 3. 31 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 ve čtvrtek 7. 3. 31 Kč
Olomouc - Sokolská 44 ve čtvrtek 7. 3. 31 Kč
Zlín - Rašínova 71 ve čtvrtek 7. 3. 31 Kč
Staré město u Bruntálu 262 ve čtvrtek 7. 3. 31 Kč

Termíny doručení jsou závislé na aktuální situaci a kapacitách přepravních společností.

Anýzové přírodní aroma

Informace o produktu

Anýzové aroma bez anýzu? To tu určitě neuvidíte. Naše anýzové aroma je vyrobeno především z kvalitních surovin, není geneticky modifikované a neobsahuje konzervační látky. Aromata se používají při pečení i nepečení a jejich úkolem je vyzdvihnout chuť produktu, aniž by narušily jeho strukturu. Anýzové aroma je vysoce koncentrované, takže stačí pět až šest kapek, které nahradí jednu čajovou lžičku anýzu.

TOP informace o anýzovém přírodním aroma

  1. Je vyrobené z anýzu (ne GMO).
  2. 6 kapek se rovná jedné čajové lžičce čerstvé suroviny.
  3. Aroma je bezlepkové, vhodné pro vegany.
  4. Propylenglykol je hygroskopická látka, která napomáhá udržovat páry vonných látek v sobě.
  5. Nenarušuje strukturu produktu.

Poznámka nákupčího

„O aromata jsem se začal zajímat v souvislosti s ekologicky vhodnějšími a efektivnějšími produkty. Je mnohem výhodnější podpořit aroma dortu, kávy nebo drinku pár kapkami přírodního aroma s výraznou vůní, než surovinou, která tak silným aroma nedisponuje a může nepříjemně ovlivnit konzistenci výrobku, např. obsah vody v ovoci. Přidáme pár kapek aroma a je to! Právě proto jsem se rozhodl šetřit suroviny, čas i přírodu. A pokud vám jde o ochucení vlastních výrobků, kde vám záleží na struktuře, konzistenci a samozřejmě chuti a vůni, je ekologičtější, praktičtější a rychlejší řešení – přírodní aroma.“

Jak se aromata vyrábějí?

Aromata se vyrábějí ze surovin, které jsou tak málo výrazné, že je nejde extrahovat tak snadno jako vanilku. Například, pokud bychom chtěli extrahovat meloun, na jednu lahvičku extraktu by nestačil ani plavecký bazén melounů. Proto se pro výrobu takového aroma nepoužívá klasická extrakce s rozpuštěním v ethanolu, ale látky zodpovědné za vůni se speciální metodou replikují (množí). Jelikož takové aroma má vlastnost rychle se vypařovat, je vloženo do hygroskopického (bez vůně a chuti) propylenglykolu, který pohltí vodní páry či látky a mění jejich skupenství z páry na hustou tekutinu.

Zajímavosti a recepty

Extrakt, nebo aroma?

Extrakt, nebo aroma?

16.03.21 | 13966x přečteno | 8 minut

  • Složení propylenglykol (75%), ethanol (17,5%), přírodní aroma
  • Zpracování Aroma
  • Chuť Kořeněná
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Velká Británie
  • Trvanlivost 3–18 měsíců
  • Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Balení skleněná lahvička
  • Úprava Aroma

Hodnocení našich zákazníků

Aritmetický průměr z 0 udělených hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
Kamenné prodejny
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?