Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Zelenina lyofilizovaná

Polévka, omáčka či salát? Jsme připravené! My, olivy, se sice tlačíme v té malé krabičce s kukuřicí, hráškem a červenou paprikou, ale všichni si rozumíme a naše chuťová harmonie nám to vynahrazuje. No ne?

  • 100% mrazem sušená zelenina bez přidaných aditiv
  • poctivá chuť zeleniny
  • šetrně sušeno mrazem pro zachování živin a barvy

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
133 Kč / ks
2 ks
-5%
133 Kč / ks
3 ks
a více
-10%
133 Kč / ks

Vaše cena

133 Kč

Zboží můžete mít už

Kdy zboží obdržím? zavřít

43 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Zelenina lyofilizovaná

Informace o produktu

Všechny obyčejné polévky se po přidání této směsi promění v nevšední pokrm plný výrazných chutí a barev. Zeleninu si můžete přidat do ranního zeleninového smoothie nebo přibalit na cesty k dochucení všech pokrmů. Speciální technologií jsou tyto suroviny šetrně sušené mrazem, díky čemuž si uchovaly svoji chuť, vůni i nutriční látky. Chutnají tedy jako čerstvé a navíc příjemně křupou.  

TOP informace o zelenině

  1. Živiny jsou zachovány.
  2. Přidáním vody se suroviny z části rehydratují.
  3. Příjemná křupavá konzistence.
  4. Před zmrazením byly pečlivě dozrálé.
  5. Skladuje se do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu.

Poznámka nákupčího

„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.“

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Základní specifikace
  • Složení hrášek lyofilizovaný 29,41 %, kukuřice lyofilizovaná 29,41 %, černé olivy lyofilizované 23,53 %, červená paprika lyofilizovaná 17,64 %
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení PET dóza
  • Úprava směs kousků zeleniny
  • Typ sušení sušení mrazem
  • Surovina Kukuřice, Hrášek, Paprika, Oliva
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1840 kJ / 442 kcal
  • Tuky 24 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 4,3 g
  • Sacharidy 34,5 g
  • z toho cukry 20,3 g
  • Vláknina 18,5 g
  • Bílkoviny 12,8 g
  • Sůl 0 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Zelenina lyofilizovaná

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?