Zelenina lyofilizovaná (mrazem sušená) BITES

182 Kč 158 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Jsme v parádním provedení, které si zamilují děti i dospělí - kostky! Uhodneš co v sobě schovávam? Červenou řepu, mrkev, hrášek, kukuřici a červenou papriku. Málo? Co tak ještě bílkoviny a kakaové máslo?

          • 100% rozdrvená mrazem sušené zelenina bez přidaných aditiv
          • poctivá chuť zeleniny
          • šetrně sušené lyofilizací

Detailní informace

50g
Skladem
182 Kč
158 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Zelenina lyofilizovaná (mrazem sušená) BITES

Informace a výživové hodnoty

U nás najdete suroviny sušené mrazem, ale jejich chuť, vůně a nutriční látky jsou zachovány. 100% přírodní svačina z různé lyofilizované zeleniny smíchaná s luxusním kakaovým máslem a čistou formou bílkovin. Je to zdravý doplněk stravy pro každého, protože neobsahuje mléko ani lepek, neobsahuje přidané cukry, konzervační látky ani přísady! Ideální pro lidi, kteří dávají přednost zdravé variantě.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. RAW surovina
  2. bez přidaného cukru
  3. prášek je také ideálním přírodním barvivem
  4. 100% přírodní - ne GMO
  5. rychlé a efektivní použití

 

Základní specifikace
Složení červená řepa, mrkev, hrášek, kukuřice, červená paprika, kakaové máslo, izolát hrachového proteinu
Země původu Litva
Trvanlivost 3–8 měsíců
Balení dóza s víčkem
Typ sušení sušení mrazem
Velikost 50 g
Úprava kostky
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na kapalnou fázi (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí mezi teplotami -55 až -100 °C. Pokud by nebyl použit nízký tlak, tak by mohlo dojít přesně k tomu, co se děje, pokud by se suroviny vařily při 100 °C. Surovina by se spálila a výsledný produkt by byl spíše připálenina. 

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do salátu
  • doplněk pro sýrovou misu
  • zdobení slaných dezertů
  • vhodné na cesty, do školy či do práce

 

Tip

Vaše ratolesti možná zaujmou i naše lyofilizované smoothie čtverečky!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 562 kJ / 2342 kcal
Tuky 43,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 25,7 g
Sacharidy 30 g
z toho cukry 18 g
Vláknina 10 g
Bílkoviny 11 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Draslík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: