❤️❤️ Křupavé valentýnské dárky už čekají. Zamilujte se! ❤️

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Doprava zdarma
Kód: 1085

Xucker Mléčná 42% čokoláda s xylitolem

Dokonale se rozplývám na jazyku, ale bílý cukr bys ve mně hledal zbytečně! Jsem mléčná čokoláda slazená přírodním březovým cukrem s kapkou vanilkového aroma a ukážu Ti, jak lahodná dokáže čokoláda být.

  • s přírodním sladidlem
  • vhodná pro diabetiky
  • přírodní vanilkové aroma

Vyberte balení

Vaše cena

179 Kč

Zboží můžete mít už ve čtvrtek 9. 2.

Kdy zboží obdržím? zavřít

126 ks skladem

PPL - ParcelShop 66 Kč v pondělí 13. 2.
PPL 99 Kč v pondělí 13. 2.
Zásilkovna 68 Kč v pátek 10. 2.
Zásilkovna - dodání na adresu 116 Kč v pondělí 13. 2.
Česká pošta - Balík do balíkovny 52 Kč v pondělí 13. 2.
Česká pošta - Balík do ruky 104 Kč ve čtvrtek 9. 2.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč v pondělí 13. 2.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč v pátek 10. 2.
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč v pátek 10. 2.
Brno - Jezuitská 11 65 Kč v pátek 10. 2.
Brno - Zelný trh 21 65 Kč v pátek 10. 2.
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč v pátek 10. 2.
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč v pátek 10. 2.
Zlín - Rašínova 71 65 Kč v pátek 10. 2.

Mléčná 42% čokoláda s xylitolem

Informace o produktu

Pokud milujete pečení, nebo si jen čas od času rádi zamlsáte, tyto pecky z mléčné čokolády s xylitolem si okamžitě zamilujete. Praktické pecky se skvěle rozpouští ve vodní lázni, a tak z nich připravíte bezchybnou čokoládovou polevu bez cukru. Čokoládové pecky se budou hodit také na zdobení cookies či do oblíbených sladkých snídaní. A pokud rádi mlsáte, nemusíte se stydět si na čokoládě se xylitolem pochutnat i samostatně – neobsahuje bílý cukr, je slazená pouze přírodním sladidlem a díky tomu je vhodná dokonce pro diabetiky!

x

Kakaové boby jsou semena plodů kakaovníku pravého. Boby se po sklizení fermentují, aby se jejich žlutá nebo červená barva změnila na hnědou a zároveň se zvýraznila jejich chuť.

x

Během mletí pražených kakaových bobů se boby mění na polotekutou kakaovou hmotu. Z této hmoty se následně vyrábí kakaové máslo a kakaové pokrutiny. Kakaová hmota je klíčovou složkou při výrobě čokolády, sama o sobě se dá nazvat 100% hořkou čokoládou.

x

Kakaová hmota se lisuje, při čemž se z ní odděluje tuk, neboli kakaové máslo, a kakaové pokrutiny – z těch se následně vyrábí kakaový prášek. V kvalitním kakaovém prášku však stále kakaové máslo najdeme, průměrně jde přibližně o 10–30 %. 

x

Kakaové máslo vzniká jako vedlejší produkt při zpracování kakaových bobů. Jde o čistý tuk. Přidává se do pečení, nebo jím můžete zředit hustou čokoládu. Kakaové máslo je také populární přísadou do přírodní kosmetiky.

x

Čokoláda se zpravidla skládá z kakaové hmoty, kakaového másla a cukru. Často se přidává ještě sušené mléko, vanilkový extrakt a emulgátory. Věděli jste, že existují ne tři, ale dokonce čtyři druhy čokolád? Hořká, mléčná, bílá a ruby!

x

Kakaové boby jsou semena plodů kakaovníku pravého. Boby se po sklizení fermentují, aby se jejich žlutá nebo červená barva změnila na hnědou a zároveň se zvýraznila jejich chuť.

x

Během mletí pražených kakaových bobů se boby mění na polotekutou kakaovou hmotu. Z této hmoty se následně vyrábí kakaové máslo a kakaové pokrutiny. Kakaová hmota je klíčovou složkou při výrobě čokolády, sama o sobě se dá nazvat 100% hořkou čokoládou.

x

Kakaová hmota se lisuje, při čemž se z ní odděluje tuk, neboli kakaové máslo, a kakaové pokrutiny – z těch se následně vyrábí kakaový prášek. V kvalitním kakaovém prášku však stále kakaové máslo najdeme, průměrně jde přibližně o 10–30 %. 

x

Kakaové máslo vzniká jako vedlejší produkt při zpracování kakaových bobů. Jde o čistý tuk. Přidává se do pečení, nebo jím můžete zředit hustou čokoládu. Kakaové máslo je také populární přísadou do přírodní kosmetiky.

x

Čokoláda se zpravidla skládá z kakaové hmoty, kakaového másla a cukru. Často se přidává ještě sušené mléko, vanilkový extrakt a emulgátory. Věděli jste, že existují ne tři, ale dokonce čtyři druhy čokolád? Hořká, mléčná, bílá a ruby!

TOP informace o mléčné čokoládě slazené xylitolem

  1. Čokoládové pecky se díky své velikosti snadno rozpouštějí.
  2. Sladidlo xylitol si dokáže lidské tělo vytvořit i samo.
  3. Kromě xylitolu pecky neobsahují přidaný cukr, a jsou tak vhodné pro diabetiky.
  4. Čokoládové pecky se skvěle hodí jako ozdoba při pečení či přípravě sladkých snídaní.
  5. Najdete u nás také čokoládové pecky s xylitolem z bílé a hořké čokolády.
Tomáš Hofman

Co je to xylitol?

Xylitol, často přezdívaný také dřevěný či březový cukr, je přírodní sladidlo s velmi nízkým glykemickým indexem. Oproti běžnému bílému cukru xylitol obsahuje přibližně polovinu kalorií. Xylitol je vhodný také pro diabetiky, kteří si musejí hlídat hladinu cukru v krvi. Březový cukr lze přirozeně najít v různých druzích ovoce a zeleniny. Jako sladidlo se pak přidává například do light nápojů, žvýkaček či právě do čokolády, kterou dokáže osladit přesně tak, jak je potřeba.

Zajímavosti a recepty

10 zajímavostí o čokoládě, které jste nevěděli!

10 zajímavostí o čokoládě, které jste nevěděli!

19.05.21 | 7906x přečteno | 7 minut

Jak se vyrábí čokoláda?

Jak se vyrábí čokoláda?

12.04.21 | 16479x přečteno | 7 minut

  • Složení 30,7 % sladidlo: xylitol; kakaové máslo*, kakaová hmota*, sušené odstředěné mléko, sušená smetana, máslový tuk, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní vanilkové aroma. *Podíl kakaové sušiny nejméně 42 %.
  • Surovina Čokoláda
  • Chuť Mléčná
  • Alergeny
  • Země původu Německo
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení papírová dóza s hliníkovým dnem a plastovým víčkem
  • Úprava pecky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2250 kJ / 544 kcal
  • Tuky 43 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 27 g
  • Sacharidy 41 g
  • z toho cukry 12 g
  • Bílkoviny 8,6 g
  • Sůl 0,27 g

Hodnocení našich zákazníků

Aritmetický průměr z 0 udělených hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?