❤️❤️ Křupavé valentýnské dárky už čekají. Zamilujte se! ❤️

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Doprava zdarma
Kód: 1086

Xucker Hořká 75% čokoláda s xylitolem

Hříšně hořká a bez hromady přidaného cukru? To jsem celá já! Osladili mě pouze přírodním březovým cukrem, který podtrhnul mou intenzivní kakaovou chuť. Smlsni si na mě jen tak, nebo ze mě vykouzli hrnek neodolatelné horké čokolády. Je to jen na Tobě!

  • s přírodním sladidlem
  • vhodná pro diabetiky
  • vegan

Vyberte balení

Vaše cena

179 Kč

Zboží můžete mít už ve čtvrtek 9. 2.

Kdy zboží obdržím? zavřít

105 ks skladem

PPL - ParcelShop 66 Kč v pondělí 13. 2.
PPL 99 Kč v pondělí 13. 2.
Zásilkovna 68 Kč v pátek 10. 2.
Zásilkovna - dodání na adresu 116 Kč v pondělí 13. 2.
Česká pošta - Balík do balíkovny 52 Kč v pondělí 13. 2.
Česká pošta - Balík do ruky 104 Kč ve čtvrtek 9. 2.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč v pondělí 13. 2.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč v pátek 10. 2.
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč v pátek 10. 2.
Brno - Jezuitská 11 65 Kč v pátek 10. 2.
Brno - Zelný trh 21 65 Kč v pátek 10. 2.
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč v pátek 10. 2.
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč v pátek 10. 2.
Zlín - Rašínova 71 65 Kč v pátek 10. 2.

Hořká 75% čokoláda s xylitolem

Informace o produktu

Hříšně hořká čokoláda v praktických peckách je zkrátka sázka na jistotu! Užijte si kousky hořké čokolády ve svém oblíbeném jogurtu, ovesné kaši, nebo je využijte při pečení čokoládových dezertů. Pecky z hořké čokolády se xylitolem se skvěle hodí k ozdobení cookies, muffinů či při výrobě domácí granoly. A co víc – z čokoládových pecek vykouzlíte také lahodnou domácí horkou čokoládu. Tak se na chvíli zastavte a užijte si dokonale vyladěné hořké tóny čokolády bez přidaného cukru. 

x

Kakaové boby jsou semena plodů kakaovníku pravého. Boby se po sklizení fermentují, aby se jejich žlutá nebo červená barva změnila na hnědou a zároveň se zvýraznila jejich chuť.

x

Během mletí pražených kakaových bobů se boby mění na polotekutou kakaovou hmotu. Z této hmoty se následně vyrábí kakaové máslo a kakaové pokrutiny. Kakaová hmota je klíčovou složkou při výrobě čokolády, sama o sobě se dá nazvat 100% hořkou čokoládou.

x

Kakaová hmota se lisuje, při čemž se z ní odděluje tuk, neboli kakaové máslo, a kakaové pokrutiny – z těch se následně vyrábí kakaový prášek. V kvalitním kakaovém prášku však stále kakaové máslo najdeme, průměrně jde přibližně o 10–30 %. 

x

Kakaové máslo vzniká jako vedlejší produkt při zpracování kakaových bobů. Jde o čistý tuk. Přidává se do pečení, nebo jím můžete zředit hustou čokoládu. Kakaové máslo je také populární přísadou do přírodní kosmetiky.

x

Čokoláda se zpravidla skládá z kakaové hmoty, kakaového másla a cukru. Často se přidává ještě sušené mléko, vanilkový extrakt a emulgátory. Věděli jste, že existují ne tři, ale dokonce čtyři druhy čokolád? Hořká, mléčná, bílá a ruby!

x

Kakaové boby jsou semena plodů kakaovníku pravého. Boby se po sklizení fermentují, aby se jejich žlutá nebo červená barva změnila na hnědou a zároveň se zvýraznila jejich chuť.

x

Během mletí pražených kakaových bobů se boby mění na polotekutou kakaovou hmotu. Z této hmoty se následně vyrábí kakaové máslo a kakaové pokrutiny. Kakaová hmota je klíčovou složkou při výrobě čokolády, sama o sobě se dá nazvat 100% hořkou čokoládou.

x

Kakaová hmota se lisuje, při čemž se z ní odděluje tuk, neboli kakaové máslo, a kakaové pokrutiny – z těch se následně vyrábí kakaový prášek. V kvalitním kakaovém prášku však stále kakaové máslo najdeme, průměrně jde přibližně o 10–30 %. 

x

Kakaové máslo vzniká jako vedlejší produkt při zpracování kakaových bobů. Jde o čistý tuk. Přidává se do pečení, nebo jím můžete zředit hustou čokoládu. Kakaové máslo je také populární přísadou do přírodní kosmetiky.

x

Čokoláda se zpravidla skládá z kakaové hmoty, kakaového másla a cukru. Často se přidává ještě sušené mléko, vanilkový extrakt a emulgátory. Věděli jste, že existují ne tři, ale dokonce čtyři druhy čokolád? Hořká, mléčná, bílá a ruby!

TOP informace o hořké čokoládě s xylitolem

  1. Xylitol je přírodní sladidlo s velmi nízkým glykemickým indexem.
  2. Čokoláda obsahuje antioxidanty, které tělu pomáhají bojovat proti oxidačnímu stresu.
  3. Kromě xylitolu čokoládové pecky neobsahují přidaný cukr, a jsou tak vhodné pro diabetiky.
  4. Čokoládovými peckami lze ozdobit snídaně nebo oblíbené dezerty.
  5. Najdete u nás také čokoládové pecky s xylitolem z bílé a mléčné čokolády.
Tomáš Hofman

Co je to xylitol?

Xylitol, přezdívaný také březový nebo dřevěný cukr, je přírodní sladidlo vyznačující se velmi nízkým glykemickým indexem. Oproti běžnému bílému cukru obsahuje xylitol zhruba o polovinu méně kalorií. Xylitol je vhodný pro diabetiky, kteří si musejí hlídat hladinu cukru v krvi. Březový cukr se přirozeně vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny. Jako sladidlo se pak přidává například do light nápojů, žvýkaček či právě do čokolády, kterou dokáže ideálně osladit, a nahradit tak klasický bílý cukr.

  • Složení kakaová hmota*, 23 % sladidlo: xylitol; kakaové máslo*, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní vanilkové aroma Bourbon. *Podíl kakaové sušiny nejméně 75 %.
  • Surovina Čokoláda
  • Dieta Vegan
  • Chuť Hořká
  • Alergeny
  • Země původu Německo
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení papírová dóza s hliníkovým dnem a plastovým víčkem
  • Úprava pecky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2308 kJ / 560 kcal
  • Tuky 48 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 30 g
  • Sacharidy 29 g
  • z toho cukry 1 g
  • Bílkoviny 7,2 g
  • Sůl 0,02 g

Hodnocení našich zákazníků

Aritmetický průměr z 0 udělených hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?