❤️❤️ Křupavé valentýnské dárky už čekají. Zamilujte se! ❤️

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Doprava zdarma
Kód: 1105

Xucker Bílá 35% čokoláda s xylitolem

Slaďoučká bílá čokoláda bez bílého cukru? To není sen! Zamiluješ si mě při pečení i jako mlsání k učení či oblíbenému filmu. Vsadím se, že mým jemně ovocným tónům neodoláš!

  • s přírodním sladidlem
  • vhodná pro diabetiky
  • ideální na pečení

Vyberte balení

Vaše cena

179 Kč

Zboží můžete mít už ve čtvrtek 9. 2.

Kdy zboží obdržím? zavřít

145 ks skladem

PPL - ParcelShop 66 Kč v pondělí 13. 2.
PPL 99 Kč v pondělí 13. 2.
Zásilkovna 68 Kč v pátek 10. 2.
Zásilkovna - dodání na adresu 116 Kč v pondělí 13. 2.
Česká pošta - Balík do balíkovny 52 Kč v pondělí 13. 2.
Česká pošta - Balík do ruky 104 Kč ve čtvrtek 9. 2.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč v pondělí 13. 2.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč v pátek 10. 2.
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč v pátek 10. 2.
Brno - Jezuitská 11 65 Kč v pátek 10. 2.
Brno - Zelný trh 21 65 Kč v pátek 10. 2.
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč v pátek 10. 2.
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč v pátek 10. 2.
Zlín - Rašínova 71 65 Kč v pátek 10. 2.

Bílá 35% čokoláda s xylitolem

Informace o produktu

Čokoláda bez přidaného cukru pro milovníky pečení všeho druhu i ty, kteří si nenechají ujít jedinou příležitost dát si vyladěnou sladkou snídani. Dobrota, na které si díky xylitolu můžou pochutnat i diabetici a všichni, kteří si hlídají příjem cukru

Naši bílou čokoládu v praktických peckách můžete použít jak na zdobení dezertů, tak na přípravu čokoládových polev. Vykouzlit s ní můžete také neodolatelnou horkou čokoládu. A nebo si jednotlivé pecky čokolády s jemnou krémovou texturou nechte jen tak rozpustit v ústech.

x

Kakaové boby jsou semena plodů kakaovníku pravého. Boby se po sklizení fermentují, aby se jejich žlutá nebo červená barva změnila na hnědou a zároveň se zvýraznila jejich chuť.

x

Během mletí pražených kakaových bobů se boby mění na polotekutou kakaovou hmotu. Z této hmoty se následně vyrábí kakaové máslo a kakaové pokrutiny. Kakaová hmota je klíčovou složkou při výrobě čokolády, sama o sobě se dá nazvat 100% hořkou čokoládou.

x

Kakaová hmota se lisuje, při čemž se z ní odděluje tuk, neboli kakaové máslo, a kakaové pokrutiny – z těch se následně vyrábí kakaový prášek. V kvalitním kakaovém prášku však stále kakaové máslo najdeme, průměrně jde přibližně o 10–30 %. 

x

Kakaové máslo vzniká jako vedlejší produkt při zpracování kakaových bobů. Jde o čistý tuk. Přidává se do pečení, nebo jím můžete zředit hustou čokoládu. Kakaové máslo je také populární přísadou do přírodní kosmetiky.

x

Čokoláda se zpravidla skládá z kakaové hmoty, kakaového másla a cukru. Často se přidává ještě sušené mléko, vanilkový extrakt a emulgátory. Věděli jste, že existují ne tři, ale dokonce čtyři druhy čokolád? Hořká, mléčná, bílá a ruby!

x

Kakaové boby jsou semena plodů kakaovníku pravého. Boby se po sklizení fermentují, aby se jejich žlutá nebo červená barva změnila na hnědou a zároveň se zvýraznila jejich chuť.

x

Během mletí pražených kakaových bobů se boby mění na polotekutou kakaovou hmotu. Z této hmoty se následně vyrábí kakaové máslo a kakaové pokrutiny. Kakaová hmota je klíčovou složkou při výrobě čokolády, sama o sobě se dá nazvat 100% hořkou čokoládou.

x

Kakaová hmota se lisuje, při čemž se z ní odděluje tuk, neboli kakaové máslo, a kakaové pokrutiny – z těch se následně vyrábí kakaový prášek. V kvalitním kakaovém prášku však stále kakaové máslo najdeme, průměrně jde přibližně o 10–30 %. 

x

Kakaové máslo vzniká jako vedlejší produkt při zpracování kakaových bobů. Jde o čistý tuk. Přidává se do pečení, nebo jím můžete zředit hustou čokoládu. Kakaové máslo je také populární přísadou do přírodní kosmetiky.

x

Čokoláda se zpravidla skládá z kakaové hmoty, kakaového másla a cukru. Často se přidává ještě sušené mléko, vanilkový extrakt a emulgátory. Věděli jste, že existují ne tři, ale dokonce čtyři druhy čokolád? Hořká, mléčná, bílá a ruby!

TOP informace o bílé 35% čokoládě s xylitolem

  1. Čokoládové pecky se velmi snadno rozpouštějí.
  2. Xylitol je přírodní sladidlo, které se přirozeně vyskytuje například ve švestkách, jahodách či malinách.
  3. Kromě xylitolu čokoládové pecky neobsahují přidaný cukr a jsou tak vhodné pro diabetiky.
  4. Čokoládové pecky lze využít při přípravě snídaní a při pečení.
  5. Najdete u nás také čokoládové pecky s xylitolem z mléčné a hořké čokolády.
Tomáš Hofman

Co je to xylitol?

Xylitol, často přezdívaný také dřevěný či březový cukr, je přírodní sladidlo s velmi nízkým glykemickým indexem. Oproti běžnému bílému cukru obsahuje přibližně polovinu kalorií. Xylitol je vhodný také pro diabetiky, kteří si musí hlídat hladinu cukru v krvi. Březový cukr lze přirozeně najít v různých druzích ovoce a zeleniny. Jako sladidlo se pak přidává například do light nápojů, žvýkaček či právě do čokolády.

  • Složení kakaové máslo*, 35 % sladidlo: xylitol; sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, máslový tuk, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní vanilkové aroma Bourbon. *Podíl kakaové sušiny nejméně 35 %.
  • Surovina Čokoláda
  • Barva Bílá
  • Alergeny
  • Země původu Německo
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení papírová dóza s hliníkovým dnem a plastovým víčkem
  • Úprava pecky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2232 kJ / 539 kcal
  • Tuky 42 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 26 g
  • Sacharidy 47 g
  • z toho cukry 13 g
  • Bílkoviny 8,2 g
  • Sůl 0,32 g

Hodnocení našich zákazníků

Aritmetický průměr z 0 udělených hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?