Vlašský 46% raw protein

Unikátní
201 Kč 175 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Miluješ chuť vlašských ořechů? Nejen, že jsou pro Tvé tělo zdravé, ale jsou taky sakra dobré! U nás najdeš nejen je, ale i tento super protein, který dodá tvým snídaním či smoothies šmrnc!

          • ideální do snídaňových kaší, jogurtu či do smoothie
          • vysoký obsah vlákniny
          • použití pro sportovce a milovníky zdravé stravy

Detailní informace

250g
Skladem
201 Kč
175 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Vlašský 46% RAW protein

Informace a výživové hodnoty 

Hledáte posílení na každý den? Vlašský protein Vám dodá kopec energie a také skvěle chutná. Je to rostlinný protein vytvořený pouze z vlašských ořechů, bez zbytečných aditiv. Přidejte ho například do koláče nebo jej zalijte mlékem, a vytvořte tak shake. Skvělý je ale i v krupicové nebo ovesné kaši. A když k němu přidáte sušené ovoce či oříšky, zažijete ohňostroj chutí. Tento protein není určen jen pro sportovce, pokud tedy jednoduše holdujete zdravému životnímu stylu, zaručeně nešlápnete vedle.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. protein se jinak nazývá bílkovina
  2. rostlinný protein je stravitelnější než ten živočišný
  3. vhodný pro vegetariány a vegany
  4. na výrobu jsou použity pouze vlašské ořechy bez dalších aditiv
  5. vhodné pro bezlepkovou dietu

Základní specifikace
Složení 100% prášek z vlašských ořechů, 46% bílkovina
Země původu Ukrajina
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Úprava drcené vlašské ořechy + extrahovaný protein
Velikost nespecifikované
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Zatím si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Co je to protein?

Protein, neboli bílkovina, se nachází v každém z nás. Je to základní stavební materiál lidského těla a také jiných živočichů. Bílkoviny tvoří například svaly, kosti, zuby, nehty i samotnou kůži. Nicméně v průběhu života nám buňky v těle odumírají a jsou nahrazovány novými mladými buňkami. Ke stavbě nových buněk se využívají právě bílkoviny, a právě proto jsou důležité pro náš každodenní život. Každá bílkovina obsahuje esenciální aminokyseliny, kterých však v rostlinném proteinu nalezneme zpravidla méně než v živočišném. Jejich výhodou je to, že méně zatěžují trávicí systém.

 

Jak se vyrábí proteinový prášek?

Proteinový prášek už dnes koupíte opravdu v každém obchodě. I způsobů výroby takového prášku je několik. Základním způsobem je sušení výchozí suroviny. Jiným způsobem je iontová výměna, při které se bílkoviny od výchozí suroviny oddělují na základě elektrických nábojů. V současnosti se však nejvíce využívá metoda CFM (Cross Flow Micronization), kdy se bílkoviny oddělují pomocí zkříženého toku přes keramické filtry.

 

Použití

  • posílení při sportu
  • přidání do pečiva či zákusků
  • na výlety i na cesty
  • přidání do kaší
  • vhodné do školy i do práce

 

Tip

Zakupte si i mouku z vlašských ořechů a upečte si chutný zdravý koláč bez těžce stravitelného lepku!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1672 kJ / 396 kcal
Tuky 10,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1 g
Sacharidy 29,6 g
z toho cukry 7,9 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 45,7 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník mg
Železo mg
Hořčík mg
Fosfor mg
Draslík mg
Sodík mg
Vitamín C mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: