Vlašské ořechy blanšírované v karamelu

od 322 Kč od 280 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Styděly jsme se, když nás blanšírováním svlékli, tak jsme poprosily, aby nám vrátili kožíšek zpět a oni nás místo toho vymáčeli v karamelu. Když už nám přidali na sladkosti, alespoň nás zbavili slupky.

          • blanšírované 10-12 hodin / 80 °C
          • obalované v karamelu
          • vypěstované a zpracované speciální technologií na Ukrajině

Detailní informace

500g
Skladem
322 Kč
280 Kč bez DPH
5kg
Skladem
2 818 Kč
2 450 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Vlašské ořechy blanšírované v karamelu

Informace a výživové hodnoty 

Tyto vlašské ořechy jsme nechali zbavit nahořklé slupky, abyste si mohli vychutnat tu jemně vláčnou chuť ořechu a máslovou texturu. Balení obsahuje 30 % půlek, což znamená, že v něm najdete i zlomky a kousky, kterých se ale rychle a efektivně zbavíte, když si je hodíte do úst. Vlašské ořechy u nás najdete na slano i na sladko. A věřte, že každé zpracování Vás příjemně překvapí. Tyto vlašáky jsou navíc obalené ve sladké krustě s karamelovým nádechem.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. více než 60 % vlašského ořechu tvoří neobyčejně zdravé tuky
  2. vlašský ořech je v podstatě pecka ořechu
  3. pro své léčebné účinky se používají také listy vlašského ořechu
  4. jako mozek vypadá a zároveň funkci mozku podporuje
  5. pochází ze Střední Asie a během středověku doputoval až k nám

 

Základní specifikace
Složení vlašský ořech blanšírovaný, cukr, invertní karamelový sirup, smetana (šlehačka), máslo, sůl
Země původu Ukrajina
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava blanšírované ořechy v karamelu
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Jak se vlašský ořech pěstuje?

Vlašáky rostou na ořešáku, takže je klidně můžeme nazývat pecky. Ořešák královský je vysoký strom, který v některých případech může dorůstat až 45 metrů. Je to mohutný strom, který lidé pěstují převážně pro vlašské ořechy, ale má i širší využití. Vrhá stín, jeho listy ničí bakterie a pomáhají i lidskému zdraví. Samotný plod je ve dvou vrstvách. Zelený obal a tvrdá skořápka. Jakmile plod dozraje, vypadne ze zeleného pouzdra a společně se skořápkou dopadne na zem.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do jogurtu nebo müsli
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • na stůl pro návštěvu
  • příprava a zdobení dezertů

 

Tip

Zabalte si vlašské ořechy do produktivní krabičky a můžete je mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie  kJ /  kcal
Tuky  g
z toho nasycené mastné kyseliny  g
Sacharidy  g
z toho cukry  g
Vláknina  g
Bílkoviny  g
Sůl  g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
5
M Avatar autora | 21.6.2020
Moc dobré. Jemné, karamel není příliš sladký.
5
K Avatar autora | 1.6.2020
Za mě naprostý luxus! Krásně měkké,sladké... Ideální na kaši.
1
M Avatar autora | 30.5.2020
Nevím no, asi jsem od toho více očekávala... Upřímně mě to dost zklamalo.. Je to dost hořký a má to takovou zvláštní pachuť.. Karamelově to vůbec nechutná.. Víckrát bych si to už nekoupila