Višně lyofilizované (mrazem sušené)

od 139 Kč od 121 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Nemusíš čekat na léto nebo se trápit u vybírání pecek. Naši přirozeně sladkokyselou chuť si můžeš začít užívat hned, stačí si zajít do Světa plodů!

          • 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
          • křupavá konzistence bez jediné pecky
          • přirozeně sladká chuť s kyselými tóny, bez pecek

Detailní informace

100g
Skladem
139 Kč
121 Kč bez DPH
300g (3x100g)
Skladem
375 Kč
326 Kč bez DPH
500g
Skladem
616 Kč
536 Kč bez DPH
1.5kg (3x500g)
Skladem
1 769 Kč
1 538 Kč bez DPH
6,3kg (karton)
Skladem
7 282 Kč
6 332 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Višně lyofilizované (mrazem sušené)

Informace a výživové hodnoty 

Sice kvůli trpké chuti nejsou až tak populární, ale určitě bychom na višně neměli úplně zapomenout. Na těle mají mnoho pozitivních účinků. Například působí protizánětlivě, zlepšují funkčnost srdce, brání vzniku chudokrevnosti. Také mají schopnost vázat na sebe škodlivé látky, které se pak z těla snadněji vylučují. Takto pomáhají čistit krev, ledviny a játra. I když višeň patří spíše mezi sezónní ovoce, díky nám si na nich můžete pochutnat během celého roku. Nechali jsme je pro Vás zlyofilizovat, což je šetrná technologie sušení mrazem, kdy se ze suroviny odpaří voda, ale živiny, chuť a vzhled zůstávají stejné, a to i bez použití cukru a jiných aditiv.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. všechny živiny, vitamíny a minerální látky jsou při lyofilizaci zachovány
  2. bez cukru a aditiv, bez fytohormonů a chemických postřiků
  3. jsou nízkokalorické
  4. obsahují vitamíny B a C, mají vysoký obsah jódu, vápníku, železa a draslíku
  5. višně podporují imunitní systém, čistí tělo, brání vzniku chudokrevnosti

Základní specifikace
Složení 100% višně
Země původu EU
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení mrazem ve vakuu
Úprava celé kusy
Velikost nespecifikované
Obchodní třída prémiová kvalita 
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Zatím si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Jak se višně suší mrazem?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na kapalnou fázi (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí mezi teplotami -55 až -100°C. Pokud by nebyl použit nízký tlak, tak by mohlo dojít přesně k tomu, co se děje, pokud by se višně vařily při 100°C. Surovina by se spálila a výsledný produkt by byl spíše spálenina než jednotlivé kousky višní.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do smoothies, ovesných kaší
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • vhodné na výlety, do práce i do školy
  • do polev či zmrzliny

 

Tip

Zabalte si višně do produktivní krabičky a můžete je tak mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1481 kJ / 351 kcal
Tuky 3,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g
Sacharidy 63,1 g
z toho cukry 63,1 g
Vláknina 12 g
Bílkoviny 5,7 g
Sůl 0,3 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník 126 mg
Železo 1,92 mg
Hořčík 54 mg
Fosfor 90 mg
Draslík 1038 mg
Sodík 18 mg
Vitamín C 60 mg

 

Višně lyofilizované (mrazem sušené) celé

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: