Vanilkový třtinový cukr

313 Kč 272 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Jsem poctivý vanilkový třtinový, těší mě!  Budu poslední dokonalou tečkou v každém koláči, zákusku a cukroví, ale provoním i ovesnou kaši nebo krém do dortu. Můj karamelový tón mi dodává na zajímavosti!

          • z kvalitního třtinového cukru
          • nepostradatelný do pečiva, koláčů a dezertů
          • vyroben z pravé vanilky z Madagaskaru

Detailní informace

80g
Skladem
313 Kč
272 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Vanilkový třtinový cukr

Informace a výživové hodnoty 

Ne nadarmo se říká, že vanilka je královna mezi kořením. Je velmi náročná na pěstování a zpracování – vše se dělá ručně. I z tohoto důvodu patří mezi nejdražší koření. Potřebujete špetku vanilkového cukru do tvarohové nádivky z receptu po babičce? Tak vyzkoušejte tento cukr z kvalitní madagaskarské vanilky a z třtinového cukru. Náhrady se syntetickým vanilinem už nebudete chtít ani vidět, ten rozdíl je nesrovnatelný. Vanilkový cukr dodá jídlu a dezertům to pravé aroma a jemnou sladkou chuť.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. Produkt obsahuje třtinový cukr.
  2. Kvalitní vanilka z Madagaskaru dodává cukru jedinečnou chuť.
  3. Byla použita pravá vanilka, ne syntetický vanilin.
  4. Kromě přírodního vanilinu obsahuje pravá vanilka až 200 dalších aromatických látek.
  5. Harmonizuje smysly a tlumí nervové napětí.

Základní specifikace
Složení vanilka Madagaskar, třtinový cukr, oxid křemičitý
Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
Země původu Madagaskar
Trvanlivost 3–8 měsíců
Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu,
chraňte před přímým slunečním zářením
Balení skleněná nádoba
Úprava cukr
Velikost nespecifikované
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Odkud pochází ta nejlepší vanilka?

Vanilka původně pochází z Mexika. Nejkvalitnější producenti vanilkových lusků jsou na Madagaskaru, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent však používá jiný druh vanilky i způsob sušení, proto je také odlišná i výsledná chuť – na Madagaskaru sladká, z Mexika trochu kořeněná a z Tahiti květinová. Výsledný produkt je však vzhledově stejný, čokoládově hnědý až zdánlivě černý lusk. Kvalita však vyžaduje oběti, a tak jsou lusky z těchto zemí zároveň ty nejdražší.

 

Tip

Pokud se chystáte péct, určitě vyzkoušejte i náš vanilkový extrakt nebo vanilkové lusky z Madagaskaru!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1700 kJ / 406,3 kcal
Tuky 0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 99,9 g
z toho cukry 99,9 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 0,01 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník mg
Železo mg
Hořčík mg
Fosfor mg
Draslík mg
Sodík mg
Vitamín C mg

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vanilka
Základní specifikace: #oddelovac#
Složení: vanilka z Madagaskaru, třtinový cukr, oxid křemičitý
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
Země původu: Madagaskar
Trvanlivost: 3–8 měsíců
Skladování: do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
Balení: skleněná dóza
Typ sušení: -
Velikost: -
Úprava: cukr
Obchodní třída: -
Odrůda: -
Makroživiny ve 100 g: #oddelovac#
Energetická hodnota: 1700 kJ / 406,3 kcal
Tuky: 0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 99,9 g
z toho cukry: 99,9 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 0,01 g
Sůl: 0 g
Mikroživiny ve 100 g: #oddelovac#
Vápník: -
Železo: -
Hořčík: -
Fosfor: -
Draslík: -
Sodík: -
Zinek: -
Měď: -
Selen: -
Vitamín C: -
Vitamín B6: -

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: