Vanilkový třtinový cukr

333 Kč 290 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Ruce pryč od vanilkového cukru ze supermarketu! Ten podvodník mi dělá špatné jméno! Dovol, abych se představil, jsem ten pravý vanilkový cukr vyrobený z třtinového cukru a pravé vanilky.

          • jen z kvalitních surovin
          • nepostradatelný do pečiva, koláčů a dezertů
          • vyroben z kvalitní vanilky z Madagaskaru

Detailní informace

80g
Skladem
333 Kč
290 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Vanilkový třtinový cukr

Informace a výživové hodnoty 

Ne nadarmo se říká, že vanilka je královna mezi kořením. Je velmi náročná na pěstování a zpracování a vše se dělá ručně. I z tohoto důvodu patří mezi nejdražší koření. Chcete poznat pravou sílu vanilky? Tak vyzkoušejte tento cukr z kvalitní madagaskarské vanilky a z třtinového cukru. Náhrady se syntetickým vanilinem už nebudete chtít ani vidět, ten rozdíl je nesrovnatelný. Vanilkový cukr dodá jídlu a dezertům to pravé aroma a sladkou chuť.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. použitý třtinový cukr
  2. kvalitní vanilka z Madagaskaru
  3. použitá pravá vanilka a ne syntetický vanilin
  4. kromě vanilinu obsahuje až 200 dalších aromatických látek
  5. harmonizuje smysly a tlumí nervové napětí

Základní specifikace
Složení vanilka Madagaskar, třtinový cukr, oxid křemičitý
Země původu Madagaskar
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení skleněná nádoba
Úprava cukr
Velikost nespecifikované
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Zatím si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Odkud pochází ta nejlepší vanilka?

Vanilka původně pochází z Mexika. Nejkvalitnější producenti vanilkových lusků jsou na Madagaskaru, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent však používá jiný druh vanilky i způsob sušení, proto je také odlišná i výsledná chuť - na Madagaskaru sladká, z Mexika trochu kořeněná a z Tahiti květinová. Výsledný produkt je však vzhledově stejný, čokoládově hnědý až zdánlivě černý lusk. Kvalita však vyžaduje oběti, a lusky z těchto zemí jsou zároveň ty nejdražší.

 

Použití

  • do smoothies, různých marinád
  • do jogurtů, pudinků, müsli
  • příprava zmrzliny
  • příprava dezertů, koláčů, krémů
  • do alko a nealko nápojů, svařeného vína, čaje

 

Tip

Pokud se chystáte péct, určitě vyzkoušejte i náš vanilkový extrakt nebo vanilkové lusky z Madagaskaru!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1700 kJ / 406,3 kcal
Tuky 0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 99,9 g
z toho cukry 99,9 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 0,01 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník mg
Železo mg
Hořčík mg
Fosfor mg
Draslík mg
Sodík mg
Vitamín C mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: