Prodejny jsou otevřeny každý všední den 9:00-18:00 a v sobotu 9:00-12:00. Moc se na vás těšíme!

Vanilkový pudr BOURBON Nielsen-Massey

416 Kč 362 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Když se jim náhodou moje lusky nelíbí, tak z nich udělají pudr. To ale nevadí, protože to znamená, že jsem ihned připravena k použití. A své aroma si zachovávám stále. Tak šup, vyzkoušej mě!

          • pudr z vanilkových lusků
          • prémiová kvalita
          • provoní každý pokrm, nápoj, koláč

Detailní informace

70g
Skladem
416 Kč
362 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Vanilkový pudr Nielsen-Massey

Informace a výživové hodnoty 

Ne nadarmo se říká, že vanilka je královna mezi kořením. Je velmi náročná na pěstování a zpracování, protože se to vše dělá ručně. I právě proto patří mezi nejdražší koření. Bourbon vanilka pochází z Madagaskaru, a tak není pochyb o její kvalitě. Pudr je připraven na rychlé, snadné a efektivní použití. Avšak o pravou vanilkovou chuť a aroma pudr během zpracování neobrali. Značka Nielsen-Massey vyrábí vanilkové produkty podle tradiční rodinné receptury již více než 100 let.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. Prémiová kvalita.
  2. Kvalitní BOURBON vanilka z Madagaskaru.
  3. Tradiční rodinná receptura.
  4. Kromě vanilinu obsahuje až 200 dalších aromatických látek.
  5. Harmonizuje smysly a tlumí nervové napětí.

 

Základní specifikace
Složení maltodextrin, vanilkový extrakt
Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
Země původu USA
Trvanlivost 3–8 měsíců
Skladování Do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu,
chraňte před přímým slunečním zářením
Balení plastová nádoba
Velikost nespecifikované
Úprava pudr
Obchodní třída prémiová kvalita
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Odkud pochází ta nejlepší vanilka?

Vanilka původně pochází z Mexika. Nejkvalitnější producenti vanilkových lusků jsou na Madagaskaru, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent však používá jiný druh vanilky i způsob sušení, proto je také odlišná i výsledná chuť - na Madagaskaru sladká, z Mexika trochu kořeněná a z Tahiti květinová. Výsledný produkt je však vzhledově stejný, čokoládově hnědý až zdánlivě černý lusk. Kvalita však vyžaduje oběti, a lusky z těchto zemí jsou zároveň ty nejdražší.

 

Tip

Pokud se chystáte péct, určitě vyzkoušejte i náš vanilkový třtinový cukr nebo vanilkový extrakt.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie  kJ /  kcal
Tuky  g
z toho nasycené mastné kyseliny  g
Sacharidy  g
z toho cukry  g
Vláknina  g
Bílkoviny  g
Sůl  g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: