Nejlepší svačiny pro děti: Připravte je zdravě, rychle a barevně
19.08.21 | 8188x přečteno
🚛 Jen do neděle DOPRAVA ZDARMA už od 500 Kč! Zadej kód DZ500 a poštovné nech na nás! 🚛
Chceš dodat svému pokrmu ten správný šmrnc? Ze široké nabídky aromat si do své kuchyně určitě najdeš to nejvhodnější. Nemusíš být ani profesionální cukrář, abys nás mohl používat. Jsme tu pro všechny!
⚠️ Zachraň surovinu s prošlým datem minimální trvanlivosti! Pouze do vyprodání zásob, vhodné k okamžité konzumaci. DMT 1.5.22.
Naše aroma je vyrobeno z kvalitních surovin a nikoliv z látek, které je napodobují. Výrobce aromat vybírá své suroviny pečlivě a také takové, které nejsou geneticky modifikované a neobsahují konzervační látky. Aromata se používají při pečení i nepečení a jejich úkolem je vyzdvihnutí chuti produktu, aniž by narušily jeho strukturu. Aroma vanilkový pudink je vysoce koncentrované, takže stačí pět až šest kapek, které nahradí jednu čajovou lžičku pudinku.
„O aromata jsem se začal zajímat v souvislosti s ekologicky vhodnějšími a efektivnějšími produkty. Je mnohem výhodnější podpořit aroma dortu, kávy nebo drinku pár kapkami přírodního aroma s výraznou vůní, než surovinou, která tak silným aroma nedisponuje a může nepříjemně ovlivnit konzistenci výrobku, např. obsah vody v ovoci. Přidáme pár kapek aroma a je to! Právě proto jsem se rozhodl šetřit suroviny, čas i přírodu. A pokud vám jde o ochucení vlastních výrobků, kde vám záleží na struktuře, konzistenci a samozřejmě chuti a vůni, je ekologičtější, praktičtější a rychlejší řešení – přírodní aroma.“
Aromata se vyrábějí ze surovin, které jsou tak málo výrazné, že je nejde extrahovat tak snadno jako vanilku. Například, pokud bychom chtěli extrahovat meloun, na jednu lahvičku extraktu by nestačil ani plavecký bazén melounů. Proto se pro výrobu takového aroma nepoužívá klasická extrakce s rozpuštěním v ethanolu, ale látky zodpovědné za vůni se speciální metodou replikují (množí). Jelikož takové aroma má vlastnost rychle se vypařovat, je vloženo do hygroskopického (bez vůně a chuti) propylenglykolu, který pohltí vodní páry či látky a mění jejich skupenství z páry na hustou tekutinu.
Pěstování a využití vanilky aneb voňavé tajemství vanilkovníku
08.12.21 | 2870x přečteno | 5 minut
16.03.21 | 3537x přečteno | 8 minut
Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.
Vanilkový pudink přírodní aroma