Vanilkový prášek z Madagascaru

699 Kč 608 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Nemáš čas doma vyrábět vanilkový prášek? Jsem připraven přímo pro Tebe a potrpím si na kvalitě. Chtěl bych to být já, kdo přivede Tvůj koláč, zákusek a jiné sladkosti k dokonalosti.

          • 100% prášek z vanilkových lusků
          • prémiová kvalita
          • provoní každý pokrm, nápoj či koláč

Detailní informace

20g
Vyprodáno
699 Kč
608 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Vanilkový prášek z Madagaskaru

Informace a výživové hodnoty 

Ne nadarmo se říká, že vanilka je královna mezi kořením. Je velmi náročná na pěstování a zpracování, nakolik se vše dělá ručně. I právě proto patří mezi nejdražší koření. Tato vanilka pochází z Madagaskaru, a tak není pochyb o její kvalitě. Zrníčka se vyberou a lusky se dále zpracovávají, dokud z nich nevznikne vanilkový prášek, který je připraven na rychlé, snadné a efektivní použití. Nebojte, o pravou vanilkovou chuť a aroma jsme prášek během zpracování neobrali.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. vhodná pro vegany
  2. kvalitní vanilka z Madagaskaru
  3. vyrobené ze 100% vanilkových lusků
  4. kromě vanilinu obsahuje až 200 dalších aromatických látek
  5. harmonizuje smysly a tlumí nervové napětí

 

Základní specifikace
Složení 100% prášek z vanilkových lusků
Země původu Madagaskar
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení sklenice
Velikost 20 g
Úprava prášek
Obchodní třída prémiová kvalita
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího
 
Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Odkud pochází ta nejlepší vanilka?

Vanilka původně pochází z Mexika. Nejkvalitnější producenti vanilkových lusků jsou na Madagaskaru, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent však používá jiný druh vanilky i způsob sušení, proto je také odlišná i výsledná chuť - na Madagaskaru sladká, z Mexika trochu kořeněná a z Tahiti květinová. Výsledný produkt je však vzhledově stejný, čokoládově hnědý až zdánlivě černý lusk. Kvalita však vyžaduje oběti, a lusky z těchto zemí jsou zároveň ty nejdražší.

 

Použití

  • do smoothies, různých marinád
  • do jogurtů, pudinků, müsli
  • příprava zmrzliny
  • příprava dezertů, koláčů, krémů
  • do alko a nealko nápojů, vína, čaje

 

Tip

Pokud se chystáte péct, určitě vyzkoušejte i náš vanilkový třtinový cukr nebo vanilkové lusky z Madagaskaru.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie  kJ /  kcal
Tuky  g
z toho nasycené mastné kyseliny  g
Sacharidy  g
z toho cukry  g
Vláknina  g
Bílkoviny  g
Sůl  g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: