Vanilkový extrakt BOURBON Nielsen-Massey

od 445 Kč od 387 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Detailní informace

60ml
Vyprodáno
445 Kč
387 Kč bez DPH
500ml
Skladem
2 416 Kč
2 101 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Extrakt NIELSEN-MASSEY z madagaskarské vanilky

Tento vanilkový extrakt je přírodní, bez lepku, ze surovin, které nejsou geneticky modifikované a neobsahuje konzervační látky.

 

   15 ml extraktu odpovídá jednomu vanilkovému lusku                                                                                                                                             

Základní specifikace

  Složení voda, etanol 35%, cukr, extrakt z vanilkových lusků
  Země původu
Holandsko
  Trvanlivost
min. 3–18 měsíců*
  Balení
skleněná lahvička
  Úprava
extrakt z vanilky
  Velikost nespecifikováno
  Obchodní třída nespecifikováno
  Odrůda nespecifikováno

*přesné datum na vyžádání e-mailem, popř. na telefonu EXPEDICE & KANCELÁŘ

Návod k použití: šest kapek odpovídá jedné čajové lžičce čerstvé suroviny. Při prvním použití doporučujeme vyzkoušet sílu extraktu na menším množství suroviny, kterou chcete ochutit. Extrakt můžete využít v teplé i studené kuchyni, do jídel i nápojů. Před použitím je nutno lahvičku protřepat.

Extrakt je vhodný pro vegany, neobsahuje žádný lepek, ořechy, mléčné výrobky, ani sójové nebo živočišné produkty.

 

Poznámka nákupčího

tom_web_upraveno

O extrakty jsem se začal zajímat v souvislosti s ekologicky šetrnějšími a efektivnějšími produkty. Je mnohem výhodnější podpořit aroma dortu, kávy, drinku nebo čehokoliv dalšího pár kapkami přírodního extraktu s výrazným aroma, než surovinou, která tak silným aroma nedisponuje a může nepříjemně ovlivnit konzistenci výrobku, např. obsah vody v ovoci. Přidáme pár kapek extraktu a je to!

Právě proto jsem se rozhodl šetřit suroviny, čas i přírodu a pokud nám jde o ochucení vlastních výrobků, kde nám záleží na struktuře, konzistenci a samozřejmě chuti a vůni, je ekologičtější, praktičtější a rychlejší řešení - extrakt nebo esence.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: