Vanilkový extrakt BOURBON Nielsen-Massey

od 423 Kč od 368 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Chceš dodat svým pokrmům ten správný šmrnc? Ze široké nabídky extraktů určitě do své kuchyně najdeš ten pravý. Nemusíš být ani profesionální cukrář, abys nás mohl používat. Jsme tu pro všechny!

          • stačí jen pár kapek
          • bez přidaných cukrů
          • zvýrazní chuť a vůni Vašich pokrmů

Detailní informace

60ml
Skladem
423 Kč
368 Kč bez DPH
500ml
Skladem
2 416 Kč
2 101 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Vanilkový extrakt BOURBON Nielsen-Massey

Informace a výživové hodnoty 

Vanilkový extrakt bez vanilky? To u nás určitě nenajdete. Náš extrakt je vyroben především z prvotřídních, ručně vybíraných zrn pěstovaných na Madagaskaru, přední světový dodavatel vanilky nejvyšší kvality. Extrakt je vyroben procesem extrakce za studena, který jemně vytáhne a zachovává více než 300 aromatických sloučenin vanilky, což vede k profilu vůně, která je plná, sladká, krémová a jemná se sametovými tóny. Jen pár kapek stačí pro dosažení konkrétní sladké vanilkové chuti.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. vyrobené z pravých vanilkových lusků
  2. bezlepkové, vhodné pro vegany
  3. 15 ml extraktu se rovná 1 vanilkového lusku
  4. nenarušují strukturu produktu
  5. stačí pár kapek k dosažení potřebného výsledku

 

Základní specifikace
Složení voda, ethanol 35%, cukr, extrakt z vanilkových lusků
Země původu Holandsko
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení skleněná lahvička
Úprava parní destilát z čistých květin
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

"O extrakty jsem se začal zajímat v souvislosti s ekologicky vhodnějšími a efektivnějšími produkty. Je mnohem výhodnější podpořit aroma dortu, kávy nebo drinku pár kapkami přírodního extraktu s výrazným aroma než surovinou, která tak silným aroma nedisponuje, a taky může nepříjemně ovlivnit konzistenci výrobku, např. obsah vody v ovoci. Přidáme pár kapek extraktu a je to! Právě proto jsem se rozhodl šetřit suroviny, čas i přírodu a pokud nám jde o ochucení vlastních výrobků, kde nám záleží na struktuře, konzistenci a samozřejmě chuti a vůni, je ekologičtější, praktičtější a rychlejší řešení - přírodní extrakt."

 

Jak se extrakty vyrábějí?

Vyrábějí se pomocí separační metody, která se nazývá extrakce nebo vyluhování. Principem této metody je oddělit vonné látky pomocí rozpouštědla, nejčastěji se používá klasický alkohol - etanol. Takové rozpouštědlo má vlastnost navázat na sebe silice (éterické oleje) a oddělit je od zbývajících nepotřebných látek. 

 

Použití

  • pozvednutí chuti
  • do pečených koláčů, dortů
  • do francouzských makronek
  • do míchaných nápojů, smoothies
  • do zmrzlin

 

Tip

Co tak si svůj zákusek ozdobit krásnými jedlými květy?

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: