Vanilková pasta Littlepod

od 480 Kč od 417 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Už Ti nestačí vanilkový extrakt a lusky? A co tak vyzkoušet mě - vanilkovou pastu? Chtěla bych to být já, kdo přivede Tvůj dort, zákusek či horký nápoj k dokonalosti.

          • kvalitní pasta z vanilky
          • 1 tuba = 20 lusků
          • provoní každý pokrm, nápoj a koláč

Detailní informace

100ml
Skladem
480 Kč
417 Kč bez DPH
1000ml
Skladem
4 048 Kč
3 520 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Vanilková pasta Littlepod 

Informace a výživové hodnoty 

Ne nadarmo se říká, že vanilka je královna mezi kořením. Je velmi náročná na pěstování a zpracování, protože se vše dělá ručně. I právě proto patří mezi nejdražší koření. Vanilková pasta je vyrobena z bourbonské vanilky, jejích lusků a zrníček. Na jednu malou tubu bylo použitých až 20 celých lusků. Pasta je připravena na rychlé, snadné a efektivní použití. Konzistence pasty je tekutá, ale mnohem hustší než extrakt.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. je bezlepková, vhodná pro vegany a v kosher kvalitě
  2. vyrobené z kvalitních lusků vanilky, které nebyly geneticky modifikované
  3. 10 % z hodnoty objednávky poputuje na projekty na Madagaskaru, kde se vanilka pěstuje
  4. kromě vanilinu obsahuje až 200 dalších aromatických látek
  5. harmonizuje smysly a tlumí nervové napětí

Základní specifikace
Složení bourbonská vanilka, extrakční látky včetně vanilkových semínek, alkoholu (17 %), cukru, zahuštěno xanthanovou gumou
Země původu Velká Británie
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení tuba 100 ml
Úprava pasta
Velikost nespecifikované
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 
 
 

Odkud pochází ta nejlepší vanilka?

Vanilka původně pochází z Mexika. Nejkvalitnější producenti vanilkových lusků jsou na Madagaskaru, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent však používá jiný druh vanilky i způsob sušení, proto je také odlišná i výsledná chuť - na Madagaskaru sladká, z Mexika trochu kořeněná a z Tahiti květinová. Výsledný produkt je však vzhledově stejný, čokoládově hnědý až zdánlivě černý lusk. Kvalita však vyžaduje oběti, a lusky z těchto zemí jsou zároveň ty nejdražší.

 

Použití

  • do smoothies, různých marinád
  • do jogurtů, pudinků, müsli
  • příprava zmrzliny
  • příprava dezertů, koláčů, krémů
  • do alko a nealko nápojů, vína, čaje

 

Tip

Pokud se chystáte péct, určitě vyzkoušejte i náš vanilkový třtinový cukr nebo vanilkové lusky z Madagaskaru!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1138 kJ / 272 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 52,5 g
z toho cukry 43,1 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 0,6 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník mg
Železo mg
Hořčík mg
Fosfor mg
Draslík mg
Sodík mg
Vitamín C mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: