Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Tvarůžky lyofilizované prášek

Mrazem sušené tvarůžky? No jasně, jsme to my, co tak koukáš? Rozdrtili nás na prášek, takže si nás můžeš přimíchat do každého jídla nebo napálit kamaráda! Budeš se divit, jakou máme sílu, dokonce i v prášku!

  • vyzkoušejte je i v celku – lyofilizované tvarůžky
  • produkt plný bílkovin s minimem sacharidů a tuků
  • bez přidaných barviv, aromatických látek a stabilizátorů

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
303 Kč / ks
2 ks
-5%
303 Kč / ks
3 ks
a více
-10%
303 Kč / ks

Vaše cena

303 Kč

Zboží můžete mít už v pátek 22. 10.

Kdy zboží obdržím? zavřít

99 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč v pátek 22. 10.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč v pátek 22. 10.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Tvarůžky lyofilizované prášek

Informace o produktu

Pokud jste fanouškem olomouckých tvarůžků, musíte vyzkoušet ty lyofilizované. A co víc? Máme je pro vás připraveny i jako prášek pro rychlé a snadné použití. Lyofilizací se sice vůně zachová, ale bude už obšťastňovat pouze váš nos a ne celou místnost kolem. Prášek má výraznou, unikátní a pikantní příchuť, přesně jako lyofilizovaný originál. Díky svým nutričním hodnotám se tvarůžky řadí na první místo mezi sýry – plné bílkovin s minimem sacharidů a tuků. Jsou vyráběny podle tradiční české receptury ve městě Loštice. Jejich jedinečná vůně a chuť je způsobena rozkládáním bílkoviny během zrání.

TOP informace o tvarůžkách

  1. 100 gramů lyofilizovaného produktu se rovná 280 gramům čerstvých tvarůžků.
  2. Nepoužívají se geneticky modifikované suroviny.
  3. Jsou vyrobené i lyofilizované v České republice.
  4. Vyrobili je bez přidání syřidel, barev, aromatických látek a stabilizátorů.
  5. Obsahují plnohodnotné bílkoviny a vápník.

Jak se tvarůžky suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Dále se tvarůžky semelou na jemný prášek.

Zajímavosti a recepty

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

22.03.21 | 1504x přečteno | 5 minut

Proč jíst mrazem sušené potraviny?

Proč jíst mrazem sušené potraviny?

15.03.21 | 308x přečteno | 7 minut

Základní specifikace
  • Složení tvaroh, jedlá sůl max 5,5 %, mlékařská kultura, sekvestrant uhličitan sodný, stabilizátor uhličitan vápenatý
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava prášek
  • Typ sušení mrazem ve vakuu
  • Surovina Tvarůžky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1589 kJ / 380 kcal
  • Tuky 2,8 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 1,7 g
  • Sacharidy 3,9 g
  • z toho cukry 3,9 g
  • Bílkoviny 84 g
  • Sůl 13,2 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Tvarůžky lyofilizované prášek

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?