Nejlepší svačiny pro děti: Připravte je zdravě, rychle a barevně
29.08.24 | 32993x přečteno
🍍 20 % na LYO OVOCE s kódem: KRUPNITO20 🥭 a DOPRAVA ZDARMA do Balíkovny nad 500 Kč.
Jsme netradiční těstoviny z rýžového proteinu a potěšíme každého mlsouna i sportovce. Skvěle chutnáme v salátu i v omáčce, která zůstane v každém záhybu našeho jedinečného tvaru!
Alternativní produkty z kategorie Těstoviny:
Lokální, ručně vyráběné těstoviny z Brna jsou nutričně vyváženým jídlem. Vyrábí se z rýžové mouky, která je vhodná pro bezlepkovou dietu a oproti pšeničné je také lépe stravitelná. Díky rýžovému proteinu jsou bohaté na bílkoviny a ve složení není téměř žádná sůl. Buďte o krok napřed a udělejte z klasiky něco extra.
Protein nebo také bílkovina se nachází v každém z nás. Je to základní stavební materiál lidského těla a také jiných živočichů. Bílkoviny tvoří například svaly, kosti, zuby, nehty a také samotnou kůži. Nicméně v průběhu života nám buňky v těle odumírají a jsou nahrazovány novými mladými buňkami. Ke stavbě nových buněk se využívají právě bílkoviny, a právě proto jsou důležité pro náš každodenní život. Každá bílkovina obsahuje esenciální aminokyseliny, kterých však v rostlinném proteinu nalezneme zpravidla méně než v živočišném. Jejich výhodou je to, že méně zatěžují trávicí systém.
„Vyrábějí je pro nás kluci z Brna, kteří oproti konkurenci nemají strojově automatizovanou výrobu, produkt jim tak musí projít přes ruce. Recepturu s námi konzultují, takže se nejedná o běžný masový produkt. Proteiny jsou hydrolyzáty přírodního původu, který se extrahuje přímo ze semínek nebo ořechů. Nejedná se o látku bez chuti a zápachu, naopak. Těstoviny mají vlastní chuť i aroma, stačí je doplnit kvalitním olejem, pestem nebo máslem. Díky obsahu proteinu a přirozenému množství sacharidů se naše těstoviny stávají nutričně vyváženou večeří. Doporučuji držet se tipů ohledně délky tepelné úpravy. Avšak pozor, protože nepoužíváme žádný vylepšovač, naše těstoviny se dají velmi snadno rozvařit.“
Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.
Informace k získávání recenzí