Test

1 149 999 Kč 999 999 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Věděl jsi, že na světě existuje velké množství různých kešu ořechů? Ber to jako výzvu a zkus ochutnat všechny. Jsme přímo z Toga, máme lahodnou chuť a jemnou máslovou konzistenci. Můžeš si nás odškrtnout.

  • máme zachované živiny, jsme bez přidaného tuku při pražení, bez aditiv a bez konzervatů, prostě v nejvyšší kvalitě
  • patříme do obchodní třídy WW320 
  • máme jemnou smetanovou chuť - na povrchu jsme křupavé, uvnitř jemné a máslové, přesně takové, jaké mají kešu být
  • jsme ty nejlepší kešu, které se dají v Evropě koupit! Stačí nás jen ochutnat a od té chvíle víme, že už si jiné nikdy nekoupíš

Detailní informace

22.68kg (karton)
Vyprodané
1 149 999 Kč
999 999 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

KEŠU OŘECHY Z TOGA

Nejlepší kešu, které můžete v Evropě koupit

Přesně tyto kešu ořechy jsme hledali 5 let. A hledání se vyplatilo. Jsou to ty nejlepší kešu ořechy, které si můžete v Evropě koupit. Dováží se z těch nejlepších plantáží afrického Toga, na etiketě mají napsáno obchodní třída WW320, což potvrzuje jejich prvotřídní kvalitu. Mají krásnou bílou barvu a typickou smetanovou chuť. Na povrchu jsou křupavé a uvnitř jemně máslové. Díky africkému původu mají výraznou, specifickou nasládlou chuť, přesně takovou, jakou mají opravdové kešu být. Jsou prostě unikátní!

Dokonalá svačina a skvělé v kuchyni

Stačí jedna hrst ke svačině ať v práci, ve škole a nebo třeba na výletě. Výborně vás zasytí a hlavně si parádně pochutnáte - ty chutě to je něco! Skvěle se hodí také do kuchyně, ať již jako doplněk ovocných nebo zeleninových salátů a různých jídel. Pozor, tyhle Kešu jsou také perfektní na přípravu a zdobení dezertů! Jakmile dáte někomu ochutnat, je veliká pravděpodobnost, že dezert zmizí během chvíle celý. Ten rozdíl je prostě obrovský.

  • zdravé mlsání
  • vhodné jako svačinka do školy, práce a na výlety
  • skvěle se hodí do ovocných nebo zeleninových salátů, ale i různých jídel
  • perfektní k přípravě a zdobení dezertů
  • díky měkké textuře jdou lehce rozmixovat do hladkého krému
  • prostě jen tak, když máte chuť na něco opravdu výtečného

Poznámka nákupčího

Tyhle kešu ořechy jsou moje srdcovka. Hledali jsme je opravdu dlouho. Máme jednoduché pravidlo: prodáváme jen to nejlepší. A v tomto ohledu nám bylo jasné, že kešu musí být mezi všemi našimi produkty jednoznačně vlajkovou lodí. Vyzkoušeli jsme desítky možností a ochutnávali postupně ty nejlepší kešu z celého světa, objeli a obletěli několik 1000 km až jsme našli tyhle z Toga a hned jsme věděli, že to jsou oni. Lepší prostě v Evropě nezískáte. Jsou bez přidaného tuku při pražení, mají zachované veškeré živiny, jsou samozřejmě bez aditiv a jakýkoliv konzervantů. Ochutnejte a sami poznáte, že takovéhle jste ještě nikdy neměli. Přesně takhle mají totiž opravdové kešu chutnat!

Věděli jste, že… (ikonky)


kvalitaJsme unikátní v tom, že jako jediní v České republice nenakupujeme suroviny přes nesčetné množství dodavatelů, ale pouze napřímo od zdroje. Díky tomu máme pod naprostou kontrolou kvalitu a můžeme dodávat prémiové třídy za ceny za které ostatní, ať již menší prodejci nebo supermarkety, prodávají suroviny průměrné často i podrůměrné kvality. Logicky dlouhý řetezec dealerů musí někdo zaplatit. V tomhle případě je to zákazník, který ve výsledku dostává za stejnou cenu výrazně nižší kvalitu surovin. Prémiová kvalita by v rámci celého obchodního modelu byla ekonomicky nedosažitelná a na běžných pultech neprodejná.  

srdce

Všechny naše ořechy jsou bez přidaného tuku, mají zachované veškeré živiny a jsou bez aditiv a jakýchkoliv konzervantů. Dokáží si tak zachovat původní chuť i vůni a jsou tak zdrojem opravdových vitamínů, minerálních látek a zdravých tuků.
 

no sugar
sušené ovoce zase neobsahuje žádné přidané cukry ani siřičitany, žádná éčka ani jakákoliv aditiva a je pěstováno bez fytohormonů urychlující růst až o polovinu. Vždy roste na přirozeném slunci, kde také dozrává. Suší se v místě sklizně, má tak skvělou chuť a vůni, ale hlavně je díky tomu zdravým zdrojem přírodního cukru, vlákniny, pokaždé dokáže zasytit a dodat správnou energii.  

care


naše dodavatele si vybíráme do nejmenších detailů. I tak ale následně všechny suroviny, které přijdou na náš sklad znovu kontrolujeme, ochutnáváme a sami je následně balíme. Až pak je odesíláme našim zákazníkům. Vždy se vám tak dostane do ruky prémiové zboží, které je detailně kontrolováno a my si tak můžeme být 100% jisti, že dostáváte tu nejlepší kvalitu, kterou je možné v Evropě získat.

 

Jak naše suroviny správně skladovat?

Naše suroviny nejsou jakkoliv chemicky ošetřené kvůli delší trvanlivosti a proto je důležité jejich správné skladování. Nejlépe jim je na chladném a temném místě při teplotě mezi 15-25°C (ideální místo je klasická spíž, nebo skříňky a regály v kuchyni v suchém a nevětraném prostředí). Fajn řešením je také možnost využití vhodného uzavíratelného obalu ve kterém skladujete suché plody = uzavíratelné plastové krabičky a skleněné dózy = popřípadě neprodyšné obaly. Další řešením je suroviny skladovat v našich speciálních uzavíratelných obalech. Nezapomeňte jen vždy před uzavřením sáčku zevnitř vymačkat vzduch, je to pro suroviny výrazně lepší. 

Proč je důležité správné skladování?

Suroviny si zachovají všechny své výživové hodnoty. Správné skladování zabraňuje ztrátě vitamínů, živin a všech prospěšných látek, které obsahují. Zároveň si díky tomu suroviny zachovají všechny senzorické vlastnosti - budou mít stále původní chuť, vůni i vzhled a barvu. Samozřejmě správným skladováním ve výsledku výrazně prodloužíte jejich datum minimální trvanlivosti.

Pár zajímavostí o kešu oříšcích

  • kešu ořechy jsou semena plodů stromu ledvinovníku západního
  • tvar oříšků se nazývá ledvinovitý
  • kvalita kešu ořechů závisí na jejich barvě, tvaru a velikosti
  • na světě existuje více než 30 druhů kešu ořechů
  • díky měkké textuře jdou lehce rozmixovat do hladkého krému
  • pešu ořechy pocházejí z Brazílie, pěstují se však i v Indii, jihovýchodní Asii a ty nejlepší často v Africe

Jak se kešu ořechy zpracovávají?

Kešu ořechy vyrůstají ze spodní části plodů stromu ledvinovníku západního. Po opadnutí plodu (ty se používají například na výrobu džemu) na zem je nutné odstranit tvrdou skořápku. Ta se proto vaří, napařuje a nakonec suší horkým vzduchem, čímž se pomalu oddělí od samotného oříšku. Na ořechu však zůstává jemná slupka, kterou je nutné opět vysušit a odstranit. Tyto ručně zpracované kešu se sice následně suší, ale pouze do teploty 40°C, proto jsou považovány za RAW potravinu.

Tip

Zabalte si kešu do produktivní krabičky a můžete je mít vždy a všude po ruce!



 

 

 

 

Kešu ořechy z Toga

Informace a výživové hodnoty 

Tyto ořechy jsou na evropský trh dovážené až z dalekého Toga. Pečlivě jsme je pro Vás vybrali a dovezli až k Vám. Jsou to ořechy obchodní třídy WW320 s výraznou krásnou bílou barvou připomínající máslo. A díky africkému původu je jejich výrazná nasládlá chuť tak specifická.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. kešu ořechy jsou semena plodů stromu ledvinovníku západního
  2. tvar oříšků se nazývá ledvinovitý
  3. kvalita kešu ořechů závisí na jejich barvě, tvaru a velikosti
  4. na světě existuje více než 30 druhů kešu ořechů
  5. kešu ořechy pocházejí z Brazílie, pěstují se však i v Indii, jihovýchodní Asii či v Africe

 

Základní specifikace
Složení kešu ořechy WW320 - 100% jádra
Země původu Togo
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost 1,42 g/jádro kešu oříšku
Úprava celé jádra kešu ořechů
Obchodní třída WW320 (= whole white)
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Jak se zpracovávají kešu ořechy?

Kešu ořechy vyrůstají ze spodní části plodů stromu ledvinovníku západního. Po opadnutí plodu (ty se používají například na výrobu džemu) na zem je nutné odstranit tvrdou skořápku. Ta se proto vaří, napařuje a nakonec suší horkým vzduchem, čímž se pomalu oddělí od samotného oříšku. Na ořechu však zůstává jemná slupka, kterou je nutné opět vysušit a odstranit látkovými rukavicemi. Pro jiné, pomalejší a dražší zpracování kešu ořechů se používají speciální nože, kterými se skořápka odstraňuje bez tepelného zpracování. Tyto ručně zpracované kešu se sice následně suší, ale pouze do teploty 40°C, proto jsou považovány za RAW potravinu.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • vhodné jako svačinka do školy, práce a na výlety
  • ovocný nebo zeleninový salát
  • přidání do různých jídel
  • příprava a zdobení dezertů

 lamp-icon-png-5

Tip

Zabalte si kešu do produktivní krabičky a můžete je mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2314 kJ / 553 kcal
Tuky 43,85 g
z toho nasycené mastné kyseliny 7,783 g
Sacharidy 30,19 g
z toho cukry 5,91 g
Vláknina 3,3 g
Bílkoviny 18,22 g
Sůl 0,03 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty
na 100 g
Sodík  12 mg
Hořčík 292 mg
Vápník 37 mg
Železo 6,68 mg
Mangan 1,655 mg
Měď 2,196 mg
Draslík 660 mg
Selen 19,9 μg
Fosfor 593 mg
Zinek 5,75 mg
Vitamín B2 0,058 mg
Vitamín B5 0,864 mg
Vitamín B6 0,417 mg
Niacin 1,062 mg
Kyselina listová 25 μg
Vitamín E 0,9 mg

 

Kešu ořechy z Pobřeží Slonoviny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: