Smoothie rybízové lyofilizované čtverečky

od 172 Kč od 150 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Nemůžeš se rozhodnout, zda bys chtěl něco sladkého nebo kyselého? Na takovou situaci jsme tu odborníci my! Přidej si nás do kaše, jogurtu nebo si nás zabal s sebou do sváčonosiče, kterému dodáme šmrc!

          • 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
          • jsme křupavé a následně se rozpustíme na jazyku
          • jsme sladké a připomínáme ovocný piškot

Detailní informace

100g
Skladem
172 Kč
150 Kč bez DPH
300g (3x100g)
Skladem
466 Kč
405 Kč bez DPH
500g
Skladem
791 Kč
688 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Smoothie rybízové lyofilizované čtverečky

Informace a výživové hodnoty

Někdo se rád zakousne do čerstvého ovoce, jiný má zas raději tekutá smoothiečka. My jsme našli zlatou střední cestu, křupavé rybízové smoothie čtverečky, které můžete i sníst, nejenom pít! Čtverečky jsou vyráběny z ovocného pyré, které neobsahuje přidaný cukr nebo jiná aditiva. Našemu francouzskému dodavateli se podařilo pyré lyofilizovat tak, že jsou výsledné čtverečky zcela bez vody a zároveň krásně napěněné. Na jazyku se vám tak rozplyne dokonalá koncentrovaná rybízová chuť. Jelikož je ovoce bez přidaného cukru, je také vhodnou zdravou sladkostí pro vaše děti.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. Vitamíny a minerální látky ovoce jsou zachovány.
  2. Chutnají jako rybízovo-ovocný piškot.
  3. Příjemná křupavá konzistence, která se na jazyku jemně rozplývá.
  4. Bez přídavku cukru nebo jiných aditiv.
  5. Smoothie čtverečky se skladují při pokojové teplotě, kde vydrží déle než čerstvé ovoce.
 

 Poznámka nákupčího

Smoothie čtverečky jsem zařadil do prodeje, protože nám chyběl produkt, který evokuje něco, co je na první pohled škodlivé, avšak ve skutečnosti zdravé a přírodní. Spoléháme na francouzského výrobce a na kvalitní vstupní suroviny, které používá. Jednotlivé čtverečky jsou vyrobeny z ovocného pyré, které se v daném poměru namíchá ve speciálním stroji a nechá se napěnit. Díky tomu je výsledný produkt křehký a rozpouští se v ústech. Využitím čistého pyré najdete v každém kousku koncentrovanou chuť, která se díky rychlé sublimaci vody (odpaření vody) ještě zvýrazní. Můžete si tak užít 100% ovocnou chuť v každém jednotlivém čtverečku.

 

Jak se smoothie suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

 

Tip

Rybízové smoothie není jediné smoothie, které u nás najdete! Co takto jahodové ​​nebo banánové? Nebo všechny dohromady v našem oblíbeném MYX Smoothie?

 

Doplňkové parametry

Kategorie: SUŠENÉ OVOCE
Surovina: Banán, Rybíz, Jablko
Základní specifikace: #oddelovac#
Složení: rybízové pyré, jablečné pyré, banánové pyré, jablečný koncentrát
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
Země původu: Francie
Trvanlivost: 3–8 měsíců
Skladování: do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
Balení: znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení: mrazem ve vakuu
Velikost: -
Úprava: lyofilizované smoothie kousky
Obchodní třída: -
Odrůda: -
Makroživiny ve 100 g: #oddelovac#
Energetická hodnota: 1512 kJ / 357 kcal
Tuky: 0,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 74 g
z toho cukry: 68 g
Vláknina: 11 g
Bílkoviny: 4,1 g
Sůl: 0,025 g
Mikroživiny ve 100 g: #oddelovac#
Vápník: -
Železo: -
Hořčík: -
Fosfor: -
Draslík: -
Sodík: 0,01 g
Zinek: -
Měď: -
Selen: -
Vitamín C: -
Vitamín B6: -

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: