Smoothie jahodové lyofilizované čtverečky

od 182 Kč od 158 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Máš rád smoothie? Určitě bys neměl přijít o příležitost nás ochutnat v této unikátní podobě. Jakmile se ti zlehka přilepíme na jazýček, začneme se rozpouštět do hedvábných jahodových chutí.

          • 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
          • živiny jsou zachovány jako u čerstvého ovoce
          • dobrota nejen pro děti, ale všechny mlsné jazýčky

Detailní informace

100g
Skladem
182 Kč
158 Kč bez DPH
300g (3x100g)
Skladem
492 Kč
428 Kč bez DPH
500g
Skladem
860 Kč
748 Kč bez DPH
1.5kg (3x500g)
Skladem
2 323 Kč
2 020 Kč bez DPH
11kg (karton)
Skladem
16 698 Kč
14 520 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Smoothie jahodové lyofilizované čtverečky

Informace a výživové hodnoty

Někdo si rád zakousne do čerstvého ovoce, jiný má zas raději tekutá smoothiečka. My jsme našli zlatou střední cestu, křupavé jahodové smoothie čtverečky, které můžete i sníst a ne jenom pít! Čtverečky jsou vyráběny z jahodového a banánového pyré, které neobsahuje přidaný cukr nebo jiná aditiva. Našemu francouzskému dodavateli se podařilo pyré zlyofilizovat tak, že jsou výsledné čtverečky zcela bez vody a zároveň krásně napěněné. Na jazyku se vám tak rozplyne dokonalá koncentrovaná jahodová chuť. Jelikož je ovoce bez přidaného cukru, je také vhodnou zdravou sladkostí pro vaše malé ratolesti.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. Vitamíny a minerální látky ovoce jsou zachovány.
  2. Chutnají jako jahodově-ovocný piškot.
  3. Příjemná křupavá konzistence, která se na jazyku jemně rozplývá.
  4. Bez přídavku cukru nebo jiných aditiv.
  5. Smoothie čtverečky se skladují při pokojové teplotě, kde vydrží déle než čerstvé ovoce.

 

Základní specifikace
Složení jahodové pyré, banánové pyré
Země původu Francie
Trvanlivost 3–8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení sušení mrazem ve vakuu 
Velikost nespecifikované
Úprava lyofilizované smoothie kousky
Obchodní třída prémiová kvalita
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

"Smoothie čtverečky jsem zařadil do prodeje, protože nám chyběl produkt, který evokuje něco, co je na první pohled škodlivé, avšak ve skutečnosti zdravé a přírodní. Spoléháme na francouzského výrobce a na kvalitní vstupní suroviny, které používá. Jednotlivé čtverečky jsou vyrobeny z ovocného pyré, které se v daném poměru namíchá ve speciálním stroji a nechá se napěnit. Díky tomu je výsledný produkt křehký a rozpouští se v ústech. Využitím čistého pyré najdete v každém kousku koncentrovanou chuť, která se díky rychlé sublimaci vody (odpaření vody) ještě zvýrazní. Můžete si tak užít 100% ovocnou chuť v každém jednotlivém čtverečku."

 

Jak se smoothie suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do ovesných kaší
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • příprava a zdobení dezertů
  • vhodné pro malé ratolesti – bez cukru

 

Tip

Jahodové smoothie není jediné smoothie, které u nás najdete! Co takové rybízové ​​nebo banánovéNebo všechny dohromady v našem oblíbeném MYX Smoothie?

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1533 kJ / 362 kcal
Tuky 1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 77 g
z toho cukry 67 g
Vláknina 8,1 g
Bílkoviny 4,9 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Sodík  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: