Smoothie jahodové lyofilizované čtverečky
Související produkty
Detailní popis produktu
Smoothie jahodové lyofilizované čtverečky
Informace a výživové hodnoty
Někdo si rád zakousne do čerstvého ovoce, jiný má zas raději tekutá smoothiečka. My jsme našli zlatou střední cestu, křupavé jahodové smoothie čtverečky, které můžete i sníst a ne jenom pít! Čtverečky jsou vyráběny z jahodového a banánového pyré, které neobsahuje přidaný cukr nebo jiná aditiva. Našemu francouzskému dodavateli se podařilo pyré zlyofilizovat tak, že jsou výsledné čtverečky zcela bez vody a zároveň krásně napěněné. Na jazyku se vám tak rozplyne dokonalá koncentrovaná jahodová chuť. Jelikož je ovoce bez přidaného cukru, je také vhodnou zdravou sladkostí pro vaše děti.
5 věcí, které jste o surovině nevěděli
- Vitamíny a minerální látky ovoce jsou zachovány.
- Chutnají jako jahodově-ovocný piškot.
- Příjemná křupavá konzistence, která se na jazyku jemně rozplývá.
- Bez přídavku cukru nebo jiných aditiv.
- Smoothie čtverečky se skladují při pokojové teplotě, kde vydrží déle než čerstvé ovoce.
Složení | jahodové pyré, banánové pyré |
Alergeny | Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2. |
Země původu | Francie |
Trvanlivost | 3–8 měsíců |
Skladování | do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením |
Balení | znovuuzavíratelný ZIP sáček |
Typ sušení | sušení mrazem ve vakuu |
Velikost | nespecifikované |
Úprava | lyofilizované smoothie kousky |
Obchodní třída | prémiová kvalita |
Odrůda | nespecifikované |
„Smoothie čtverečky jsem zařadil do prodeje, protože nám chyběl produkt, který evokuje něco, co je na první pohled škodlivé, avšak ve skutečnosti zdravé a přírodní. Spoléháme na francouzského výrobce a na kvalitní vstupní suroviny, které používá. Jednotlivé čtverečky jsou vyrobeny z ovocného pyré, které se v daném poměru namíchá ve speciálním stroji a nechá se napěnit. Díky tomu je výsledný produkt křehký a rozpouští se v ústech. Využitím čistého pyré najdete v každém kousku koncentrovanou chuť, která se díky rychlé sublimaci vody (odpaření vody) ještě zvýrazní. Můžete si tak užít 100% ovocnou chuť v každém jednotlivém čtverečku.“
Jak se smoothie suší mrazem?
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
Tip
Jahodové smoothie není jediné smoothie, které u nás najdete! Co takové rybízové nebo banánové? Nebo všechny dohromady v našem oblíbeném MYX Smoothie?
Výživové hodnoty | na 100 g |
Energie | 1533 kJ / 362 kcal |
Tuky | 1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 77 g |
z toho cukry | 67 g |
Vláknina | 8,1 g |
Bílkoviny | 4,9 g |
Sůl | 0 g |
Výživové hodnoty | na 100 g |
Sodík | mg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.