MYX Smoothie + MYX Dragon

373 Kč –10 %
MYX Smoothie + MYX Dragon 1 image
373 Kč –10 % 335 Kč 291 Kč bez DPH
Skladem

Sice se barevně trochu podobáme, ale naše chutě jsou zcela rozdílné. Oba křupeme a v ústech se krásně rozplýváme. Naše sladké, kyselkavé chutě a vůně si pohrají s Tvými smysly!

          • 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
          • plné vitamínů, minerálů a dalších prospěšných látek
          • dvojitý MYX = dvojitý požitek

Detailní informace

Detailní popis produktu

MYX Smoothie + MYX Dragon

Informace a výživové hodnoty 

V obou těchto MYXech najdete lyofilizované ovoce, avšak způsob zpracování se liší. MYX Smoothie je vyroben z ovocného pyré, které se v daném poměru namíchá a ve speciálním stroji se nechá napěnit. Následně se čtverečky suší mrazem. MYX Dragon obsahuje mrazem sušené ovoce v plné síle, především tedy exotické dračí ovoce, které dodává MYXu výraznou barvu i chuť. V obou případech však proces lyofilizace zachovává živiny i chuť zpracovaného ovoce.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. dva různé MYXy pohromadě: Smoothie a Dragon
  2. smoothie čtverečky se vyrábějí přímo z ovoce
  3. čtverečky jsou po zpracování lyofilizované - mrazem sušené
  4. dračí ovoce je také známé pod názvem pitahaya
  5. existují tři druhy dračího ovoce - bílé, žluté a červené

 

Základní specifikace
Složení MYX Smoothie, MYX Dragon (složení k jednotlivým produktům najdete na stránkách produktů)
Země původu Česká republika
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava lyofilizace
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Jak probíhá proces lyofilizace?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Právě v těchto kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na kapalnou fázi (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí mezi teplotami -55 až -100 °C. Pokud by nebyl použit nízký tlak, tak by mohlo dojít přesně k tomu, co se děje, pokud by se ovoce vařilo při 100 °C. Surovina by se spálila a výsledný produkt by byl spíše džem než plátky a kousky lyofilizovaného ovoce.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • zdobení zákusků
  • rychlý přísun energie
  • vhodné také na cesty
  • do jogurtů, kaší nebo müsli

 

Tip

Zabalte si MYXy do produktivní krabičky a můžete je mít vždy a všude po ruce!

 

Výživové hodnoty naleznete na stránkách produktů MYX Smoothie a MYX Dragon.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: