Nejlepší svačiny pro děti: Připravte je zdravě, rychle a barevně
19.08.21 | 15771x přečteno
Zimní výprodej stále běží! 💥 Ulovte SLEVY až 50 %!💥
Sladká? Tak to prr! Moje kyselost Tě zatahá za uši! Máš rád kyselé? Není co řešit, stoprocentně z nás budou kámoši!
Alternativní produkty z kategorie Vaření a pečení:
Rebarbora je asi nejkyselejší rostlina, kterou známe. Téměř vždy ji najdeme v kombinaci s cukrem v podobě koláčů, marmelád, sirupů nebo limonád. Je také zdrojem antioxidantů a obsahuje vysoké množství vlákniny. U nás najdete rebarboru sušenou mrazem, díky kterému si zachovala chuť, vůni a nutriční látky. Nápaditosti se meze nekladou, tak si přimíchejte prášek kamkoli – bude to čaj, limonáda nebo krém?
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
Proč jsme do balení s ovocnými prášky přidali silikagel?
22.12.21 | 5018x přečteno | 5 minut
15.12.20 | 20211x přečteno | 4 minuty
Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.
Informace k získávání recenzí