Předsmažená cibule lyofilizovaná (mrazem sušená)

od 117 Kč od 102 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Né, zase se ta cibulka přichytila na pánev? Tak to se mnou fakt nezažiješ! Tu otravnou práci máš z krku, Svět plodů mě už usmažil a usušil mrazem, takže jsem perfektně křupavá a voňavá bez práce!

          • saláty, polévky i večeře budou úplně jiná liga!
          • 100% mrazem sušená zelenina
          • snadno se skladuje (pokojová teplota, v suchu, bez přístupu kyslíku)

Detailní informace

100g
Skladem
117 Kč
102 Kč bez DPH
500g
Skladem
557 Kč
484 Kč bez DPH
10kg (karton)
Skladem
9 818 Kč
8 537 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Předsmažená cibule lyofilizovaná (mrazem sušená)

Informace a výživové hodnoty 

S naší předsmaženou a mrazem sušenou cibulí ušetříte nejen spoustu času, ale i slz. Už jsme za Vás všechno připravili, nakrájeli, osmažili a navíc mrazem usušili. Ale nebojte se, sušením o nic nepřišla. Zachovala si svou chuť a navíc krásně křupe a má dlouhou trvanlivost. Už je jen na Vás, jak pokrm dochutíte nebo cibulkou dozdobíte.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. cibule chrání maso před mouchami
  2. rozkrojená cibule nasává pachy ledničky, ale v žádném případě rozkrojenou cibuli z ledničky nekonzumujte
  3. v současné době existuje mnoho odrůd (bílé, žluté, červené - malé i velké, pálivé i sladké)
  4. cibule je vhodná při léčbě viróz, protože na sebe váže bakterie
  5. mnoho zahrádkářů pěstuje cibuli, protože se traduje, že cibule odpuzuje hmyz a krtky

 

Základní specifikace
Složení cibule, řepkový olej, sůl
Země původu Německo
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava předsmažená cibule kousky
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Zatím si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Jak se cibule pěstuje?

Na pěstování je potřeba zakoupit sazeničky neboli malé cibulky, které se zasadí do země. Vhodné období pro výsadbu je v březnu a dubnu. Tyto cibulky se sázejí do řádků vzdálených přibližně deset centimetrů. Důležité je, aby konce vyčnívaly nad povrch půdy. Obvykle se sklízí od června do srpna. Následně je důležité plody usušit a skladovat na suchém místě, abychom předcházeli plesnivění.

 

Použití

  • pokrmům dodává aromatickou vůni
  • dochucování kaší
  • ozdoba pokrmů
  • dochucování pokrmů
  • vhodné pro teplou i studenou kuchyni

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1936 kJ / 467 kcal
Tuky 35,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 4,5 g
Sacharidy 28,4 g
z toho cukry 16 g
Vláknina 7,8 g
Bílkoviny 4,9 g
Sůl 0,32 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: