Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Úvod » 100% sušené ovoce

100% sušené ovoce

Řadit podle 
Výrobce 


Cena od 281,0 Kč (11,1 Eur)




Cena od 53,0 Kč (2,1 Eur)




Cena od 125,0 Kč (5,0 Eur)




Cena od 69,0 Kč (2,7 Eur)




Cena od 133,0 Kč (5,3 Eur)




Cena od 156,0 Kč (6,2 Eur)




Cena od 73,0 Kč (2,9 Eur)




Cena od 68,0 Kč (2,7 Eur)




Cena od 88,0 Kč (3,5 Eur)




Cena od 120,0 Kč (4,8 Eur)




Cena od 199,0 Kč (7,9 Eur)




Cena od 361,0 Kč (14,3 Eur)




Cena od 104,0 Kč (4,1 Eur)




Cena od 294,0 Kč (11,6 Eur)




Cena od 147,0 Kč (5,8 Eur)




Cena od 129,0 Kč (5,1 Eur)




Cena od 254,0 Kč (10,1 Eur)




Cena od 229,0 Kč (9,1 Eur)




Cena od 147,0 Kč (5,8 Eur)




Cena od 92,0 Kč (3,6 Eur)




Cena od 223,0 Kč (8,8 Eur)




Cena od 125,0 Kč (5,0 Eur)




Cena od 142,0 Kč (5,6 Eur)




Cena od 204,0 Kč (8,1 Eur)




Cena od 82,0 Kč (3,2 Eur)




Cena od 122,0 Kč (4,8 Eur)




Cena od 69,0 Kč (2,7 Eur)




Cena od 183,0 Kč (7,2 Eur)




Cena od 186,0 Kč (7,4 Eur)




Cena od 276,0 Kč (10,9 Eur)




Cena od 152,0 Kč (6,0 Eur)




Cena od 181,0 Kč (7,2 Eur)




Cena od 319,0 Kč (12,6 Eur)


 


Sušené ovoce

Sušením ovoce dochází ke snížení obsahu vody, zároveň se zvýší obsah cukru, tím je sušené ovoce tak sladké a trvanlivé. Rozlišujeme následující DRUHY sušeného ovoce:

 A) "100% sušené ovoce"

Jedná se o neslazené ovoce sušené teplem, popř. na slunci, a to bez jakýchkoliv přidaných látek (=100% sušené ovoce svým přirozeným obsahem). Sušené ovoce v této skupině je nesířené, bez přidaného cukru, konzervantů a jiných aditivních látek.

 

B) Mrazem sušené (=Lyofilizované ovoce) 

Mrazem sušené ovoce = maximum zachovaných vitamínů a výživových hodnot. Na výběr máte z jahod, ostružin, višní a malin. Křupavé. Voňavé.  Zdravé. Tento druh sušeného ovoce se vyznačuje vysokou výživovou hodnotou.

Ovoce mrazem sušené je také 100% sušené ovocebez přidaného cukru, konzervačních látek a přidaných aromat či barviv.

 

C) Klasické sušené ovoce

Klasické sušené ovoce bývá povětšinou konzervované cukrem a SO2. Děje se tak v prvé řadě z ekonomických důvodů (sířené ovoce má trvanlivost až několik let), dalším důvodem může být vzhled (na první pohled vypadá sířené ovoce podobně jako čerstvé).

Platí, že ne všechno, co dobře vypadá, ve skutečnosti také dobré je a naopak !