CA$H JSOU VŠECHNY BYTOSTI ŠŤASTNY.

Ovoce mrazem sušené

Nejprodávanější

19 položek celkem
vyr 1090ananas mrazem suseny 01
190 Kč bez DPH
218,50 Kč
od 116 Kč bez DPH
od 133,40 Kč
Banán plátky lyofilizované (mrazem sušené) ovoce | Svět plodů 1 pic
od 115 Kč bez DPH
od 132,25 Kč
Borůvky celé lyofilizované (mrazem sušené)
od 141 Kč bez DPH
od 162,15 Kč
od 64 Kč bez DPH
od 73,60 Kč
168 Kč bez DPH
193,20 Kč
Jahody plátky lyofilizované (mrazem sušené) ovoce | Svět plodů 1 pic
od 168 Kč bez DPH
od 193,20 Kč
Kiwi lyofilizované (mrazem sušené) ovoce | Svět plodů 1 pic
od 152 Kč bez DPH
od 174,80 Kč
Klikva brusinky celé lyofilizované (mrazem sušené) ovoce, klikva | Svět plodů 1 pic
od 158 Kč bez DPH
od 181,70 Kč
Maliny celé lyofilizované (mrazem sušené) ovoce | Svět plodů 1 pic
od 128 Kč bez DPH
od 147,20 Kč
199 Kč bez DPH
228,85 Kč
vyr 1134merunky mrazem susene 01
od 148 Kč bez DPH
od 170,20 Kč
vyrp11 1324VOJTESKA 1
120 Kč bez DPH
138 Kč
vyr 1501 vyr 1300IMG 0824 1
od 84 Kč bez DPH
od 96,60 Kč
Nahoru
Další produkty

Ovoce sušené mrazem = vzniká pomocí tzv. “lyofilizace”

 

 


= ovoce je sušeno hlubokým mrazem a za velmi nízkého tlaku. To způsobí, že voda z ovoce sublimuje neboli voda se mění v páru a nemrzne. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu (až 2 roky).

= díky tomuto procesu je zachována jak původní struktura, tak i chuť, všechny minerály a vitamíny, které jsou v daných potravinách obsaženy.

= takto vysušené potraviny jsou oproti běžnému sušení 100% přírodníbez přidaného cukru. 

Výhody mrazem sušeného (lyofilizovaného) ovoce:

  • Chuť a vůně je mnohem lepší než u ovoce sušeného teplem.
  • Jsou zachovány vitamíny a minerály.
  • Přírodní produkt bez přidání chemikálií a cukru.
  • Barva a podoba je téměř stejná jako u čerstvého ovoce

Lyofilizované ovoce si zachovává kolem 90 % původních charakteristik (tvar, barvu, aroma a hlavně nejvyšší možný podíl vitamínůvšech minerálů). Vysoký obsah vlákniny.

Ovoce sušené mrazem lze použít všude. Pokud se rozhodneme z tohoto ovoce upéct např. koláč, postačí jen namočit dané ovoce do vody, či alkoholu (rumu, griotky) a následně jej přidat do receptu.

Další využití naleznete přidáním tohoto ovoce do čaje, nebo horkých nápojů. A v neposlední řadě můžete ovoce rozemlít na prášek a použít jej jako příchuť do koktejlů, jogurtů, ale i na pleťové masky.

Bezkonkurenční chuť přírodního ovoce bez přidaných chemikálií, aditiv a cukru. 

Na 100g lyofilizovaného ovoce připadá cca 1 kg ovoce čerstvého.