Ovoce lyofilizované (mrazem sušené) BITES

189 Kč 164 Kč bez DPH

Zvolte variantu

V tomto provedení ohromíme každého. Uhodneš, co v sobě schováváme? Ananas, mango, banány, černý rybíz a maliny! Zdá se ti to málo? Tak to tě kakaové máslo a bílkoviny navíc jistě potěší?

          • 100% mrazem sušené ovoce 
          • poctivá chuť ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
          • šetrně sušené zachovává živiny a barvu

Detailní informace

50g
Skladem
189 Kč
164 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Ovoce lyofilizované (mrazem sušené) BITES

Informace a výživové hodnoty

Pokud rádi zdravě mlsáte, naše BITES vám rozhodně nesmí uniknout. Lyofilizované mango, ananas, banány a černý rybíz smíchané s kakaovým máslem, čistou formou bílkovin a následně slisované do praktickým kostiček. Hodí se opravdu pro každého, jelikož neobsahují lepek, mléko, přidané cukry ani konzervační látky. Skvělé jsou například jako rychlá svačinka na výlety.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. RAW surovina!
  2. Bez přidaného cukru a aditiv.
  3. Prášek je také jemným přírodním barvivem.
  4. 100% přírodní – ne GMO.
  5. Rychlé a efektivní použití.

 

Základní specifikace
Složení ananas, mango, banány, černý rybíz, maliny, kakaové máslo, izolát hrachového proteinu
Země původu Litva
Trvanlivost 3–8 měsíců
Balení dóza s víčkem
Typ sušení sušení mrazem
Velikost 50 g
Úprava kostky
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.

 

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. 

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do jogurtu
  • do ovesných kaší
  • zdobení dezertů
  • vhodné na cesty, do školy či do práce

 

Tip

Vaše ratolesti možná zaujmou i naše lyofilizované smoothie čtverečky!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 568 kJ / 2367 kcal
Tuky 45 g
z toho nasycené mastné kyseliny 26,6 g
Sacharidy 28 g
z toho cukry 22 g
Vláknina 8,5 g
Bílkoviny 10 g
Sůl 0,2 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Draslík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: