Ořechová másla a pasty
Nejprodávanější
20 položek celkem
Pasty
Ořechy už nemusíte pracně mlít a mixovat.
Vyzkoušeli jste je už v podobě naší jemné pasty?
Chci se dozvědět více
Proč právě ořechové pasty?
- zahánějí hlad a jsou zdrojem energie
- jsou zdrojem bílkovin, tuků, minerálních látek a vitamínů
- praktické balení s uzávěrem
- bez přidaného cukru a palmového oleje
V čem jsou tyto pasty specifické?
- nadrcené a namleté ořechy na pastu
- bez přidaných ochucovadel a emulgátorů
- při mletí je odstředěna část tuku
- skladovat by se měly při pokojové teplotě, při vyšších teplotách může dojít k samovolnému oddělování tuku
Jak je použít?
- jako pomazánku
- do krémů
- do zeleninových pokrmů
- při smíchání s vodou vznikne rostlinné mléko
- do cukrářských pokrmů