Nugátová čokoláda Gianduia 32%

od 265 Kč od 230 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Oříšky, oříšky, oříšky! Je jich ve mně spousta. Nevěříš? Ochutnej mě a přesvědč se na vlastní kůži. Jsem krémová a voňavá s plnými nugátovými tóny, vhodná na mlsání i pečení.

          • vysoký podíl lískových oříšků
          • bez přidaného mléka - vhodná pro vegany
          • praktické kousky se krásně rozpouští

Detailní informace

500g
Skladem
265 Kč
230 Kč bez DPH
4kg
Skladem
1 863 Kč
1 620 Kč bez DPH
12kg (3x4kg)
Skladem
5 216 Kč
4 536 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Nugátová čokoláda Gianduia 32%

Informace a výživové hodnoty 

Čokoládu na mlsání, jako dárek, na utišení dětského pláče nebo na zlepšení dne? Tak tato s příchutí nugátu bude ta pravá. Obsahuje 32% kakaa a až 24% lískových ořechů a díky tomu si můžete vychutnat plné nugátové tóny. Navíc je vhodná i pro vegany, ale nikdy byste podle chuti neřekli, že je veganská. Je vhodná i pro využití v kuchyni, protože se snadno rozpouští a má hladkou krémovou konzistenci. Užijte si italskou čokoládu v praktických kouscích pro rychlé a efektivní použití. 

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. theobroma cacao - latinský název kakaovníku znamená jídla bohů
  2. největší čokoláda vážila více než 5000 kg
  3. pár studií potvrdilo, že ženy snědí 2x více čokolády než muži
  4. už Napoleon s sebou nosil čokoládu na doplnění energie
  5. lidé nakoupí ročně čokoládu v hodnotě 7 000 000 000 amerických dolarů

Základní specifikace
Složení cukr, lískooříšková pasta (lískové ořechy) (24%), kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor: sojový lecitin, vanilkové aroma
Země původu Itálie
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení plastový obal
Úprava kousky
Velikost nespecifikované
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Zatím si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Jak se získává kakao a kakaové boby?

Kakaovníky se sbírají většinou dvakrát ročně. Plody jsou připraveny na sklizeň když jsou žluté nebo červené. Po sklizni se boby ručně louskají a následně fermentují. Fermentací dochází k biologickým změnám, snižuje se trpká chuť a vzniká červenohnědá barva. Boby se dále suší a praží. Pražením získávají čokoládovou barvu a aroma, alkalizují se aby se zlepšily jejich chuťové vlastnosti a snadněji se získávalo máslo. Boby se dále mohou ještě drtit.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do jogurtů, müsli, míchaných nápojů, smoothies
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • příprava a zdobení dezertů
  • na polevy, pěny a sorbety

 

Tip

Zabalte si čokoládu do produktivní krabičky a můžete ji mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2498 kJ / 600 kcal
Tuky 42,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 16,4 g
Sacharidy 47,8 g
z toho cukry 44,1 g
Vláknina 4 g
Bílkoviny 5,6 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník mg
Železo mg
Hořčík mg
Fosfor mg
Draslík mg
Sodík mg
Vitamin C mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: