MYX Mrazík + MYX Nastěnka

347 Kč –10 %
MYX Mrazík + MYX Nastěnka 1 image
347 Kč –10 % 313 Kč 272 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné

Díky tomu, že nás suší mrazem, si zachováme krásný vzhled i chuť. Máš rád všechny chutě? Sladké, kyselkavé, jemně trpké? Tak tyto křupavé MYXy, které se rozplynou na jazyku, jsou pro Tebe to pravé ořechové.

Detailní informace

Detailní popis produktu

MYX Mrázik + MYX Nastěnka

Informace a výživové hodnoty 

Nevíte se rozhodnout, které sušené ovoce si vybrat? Tak vyzkoušejte náš MYX, kde najdete několik zajímavých chutí. A proč ne rovnou dva MYXy najednou? V MYXu Mrazík a Nastěnka se můžete těšit například na sladké jahody, které strčí do kapsy i ty čerstvé, kyselé maliny dostupné po celý rok či pořádnou nálož meruněk, švestek a višní. Všechny druhy ovoce jsou sušené mrazem (lyofilizované) a tak si udrží své živiny, chuť i vůni. Víme, že jste mlsní a zvědaví, takže jsme pro Vás připravili právě tohle výhodně kombo!

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. dva různé MYXy pohromadě: Mrazík a Nastěnka
  2. lyofilizací ztrácí ovoce vodu
  3. po lyofilizaci si ovoce zanechává důležité živiny
  4. ovoce získá příjemnou křupavou konzistenci
  5. suroviny jsou mražené mezi teplotami -55 až -100 °C

 

Základní specifikace
Složení MYX Mrázik, MYX Nastěnka (složení k jednotlivým produktům najdete na stránkách produktů)
Země původu Česká republika
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava mrazem sušené ovoce
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Jak se ovoce suší mrazem?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Právě v těchto kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na kapalnou fázi (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí mezi teplotami -55 až -100 °C. Pokud by nebyl použit nízký tlak, tak by mohlo dojít přesně k tomu, co se děje, když se ovoce vaří při 100 °C. Surovina by se spálila a výsledný produkt by byl spíše džem než plátky a kousky lyofilizovaného ovoce.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • příprava a zdobení dezertů
  • svačina do práce, do školy
  • vhodná také na cesty
  • do jogurtů, kaší nebo müsli

 

Tip

Zabalte si ovoce do produktivní krabičky a můžete je mít vždy a všude po ruce!

 

Výživové hodnoty naleznete na stránkách produktů MYX Mrazík a MYX Nastěnka.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: NAŠE PRODUKTY
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: