Tvarůžky lyofilizované (mrazem sušené) věnečky

313 Kč 272 Kč bez DPH

Zvolte variantu

S námi si konečně budeš moci dopřát své oblíbené tvarůžky bez výčitek a znepokojených pohledů přísedících. Jsme totiž sušené mrazem, který z nás odstranil vodu a také zjemnil náš výrazný odér. Naše chuť však zůstala nedotčena!

          • podívejte, máme je i jako prášek
          • produkt plný bílkovin s minimem sacharidů a tuků
          • bez přidaných barviv, aromatických látek a stabilizátorů

 

Detailní informace

100g
Skladem
313 Kč
272 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Tvarůžky lyofilizované (mrazem sušené) VĚNEČKY

Informace a výživové hodnoty 

Už vás nikdo nebude napomínat, abyste si tvarůžky kvůli jejich specifické vůni rozbalili, až když budete sami. Lyofilizací si sice vůni zanechají, ale už budou obšťastňovat pouze váš nos a ne celou místnost kolem. Mají výraznou, unikátní a pikantní chuť a povrch se zlatožlutým povlakem. Jsou mírně tvrdé, ale za to extrémně křupavé. Díky svým nutričním hodnotám se řadí na první místo mezi sýry – plné bílkovin s minimem sacharidů a tuků. Jsou vyráběny podle tradiční české receptury ve městě Loštice. Jejich jedinečná vůně a chuť je způsobena rozkládáním bílkovin během zrání.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. 100 gramů lyofilizovaného produktu se rovná 280 gramům čerstvých tvarůžků.
  2. Nepoužívají se geneticky modifikované suroviny.
  3. Jsou vyrobené i lyofilizované v České republice.
  4. Vyrobili je bez přidaných syřidel, barev, aromatických látek a stabilizátorů.
  5. Obsahují plnohodnotné bílkoviny a vápník.

 

Základní specifikace
Složení tvaroh, jedlá sůl (max. 5,5 %), mlékárenská kultura, E500, E170
Země původu ČR
Trvanlivost 3–8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava lyofilizované věnečky
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Jak se tvarůžky suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický.

 

Použití

  • nastrouhejte a použijte jako koření a dochucovadlo
  • nastrouhejte i do různých jiných pokrmů (pomazánky, másla)
  • zdravá svačina do práce, do školy a na výlety
  • přidejte do polévek nebo salátů
  • na ozdobu slaných mís

 

Tip

Zabalte si tvarůžky do produktivní krabičky a budete je mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1515 kJ / 355,6 kcal
Tuky 1,12 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,84 g
Sacharidy 7,28 g
z toho cukry 7,28 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 78,4 g
Sůl 12,6 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty  na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: