Tvarůžky lyofilizované věnečky

347 Kč 302 Kč bez DPH

Zvolte variantu

S námi si konečně budeš moci dopřát své oblíbené tvarůžky bez výčitek a znepokojených pohledů přísedících. Jsme totiž sušené mrazem, který z nás odstranil vodu a také zjemnil náš výrazný odér. Naše chuť však zůstala nedotčena!

          • podívejte, máme je i jako prášek
          • produkt plný bílkovin s minimem sacharidů a tuků
          • bez přidaných barviv, aromatických látek a stabilizátorů

 

Detailní informace

100g
Skladem
347 Kč
302 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Tvarůžky lyofilizované věnečky

Informace a výživové hodnoty 

Už vás nikdo nebude napomínat, abyste si tvarůžky kvůli jejich specifické vůni rozbalili, až když budete sami. Lyofilizací si sice vůni zanechají, ale už budou obšťastňovat pouze váš nos a ne celou místnost kolem. Mají výraznou, unikátní a pikantní chuť a povrch se zlatožlutým povlakem. Jsou mírně tvrdé, ale za to extrémně křupavé. Díky svým nutričním hodnotám se řadí na první místo mezi sýry – plné bílkovin s minimem sacharidů a tuků. Jsou vyráběny podle tradiční české receptury ve městě Loštice. Jejich jedinečná vůně a chuť je způsobena rozkládáním bílkovin během zrání.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. 100 gramů lyofilizovaného produktu se rovná 280 gramům čerstvých tvarůžků.
  2. Na výrobu se nepoužívají geneticky modifikované suroviny.
  3. Jsou vyrobené i lyofilizované v České republice.
  4. Vyrobili je bez přidaných syřidel, barev, aromatických látek a stabilizátorů.
  5. Obsahují plnohodnotné bílkoviny a vápník.
 

 Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Jak se tvarůžky suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický.

 

Tip

Zabalte si tvarůžky do sváčonosiče a budete je mít vždy a všude po ruce!

 

Doplňkové parametry

Kategorie: VAŘENÍ A PEČENÍ
Surovina: Tvarůžky
Základní specifikace: #oddelovac#
Složení: tvaroh, jedlá sůl (max. 5,5 %), mlékárenská kultura, sekvestranty uhličitany sodné, stabilizátory uhličitany sodné
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
Země původu: Česká republika
Trvanlivost: 3–8 měsíců
Skladování: do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
Balení: znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení: mrazem ve vakuu
Velikost: -
Úprava: věnečky
Obchodní třída: -
Odrůda: -
Makroživiny ve 100 g: #oddelovac#
Energetická hodnota: 1589 kJ / 380 kcal
Tuky: 2,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g
Sacharidy: 3,9 g
z toho cukry: 3,9 g
Vláknina: -
Bílkoviny: 84 g
Sůl: 13,2 g
Mikroživiny ve 100 g: #oddelovac#
Vápník: -
Železo: -
Hořčík: -
Fosfor: -
Draslík: -
Sodík: -
Zinek: -
Měď: -
Selen: -
Vitamín C: -
Vitamín B6: -

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
A Avatar autora | 4.7.2021
Byla jsem trochu skeptická..ale ono je to fakt dobrý!
5
B Avatar autora | 24.6.2021
Je neuvěřitelné, jak křupou! Miluju tvarůžky a tohle je úplně nový zážitek.. Navíc mi už přítel nenadává, že zasmradím celou ledničku :D