Tvarůžky lyofilizované (mrazem sušené) prášek

271 Kč 236 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Mrazem sušené tvarůžky? No jasně, jsme to my, co tak koukáš? Rozdrtili nás na prášek, takže si nás můžeš přimíchat do každého jídla nebo napálit kamaráda! Budeš se divit, jakou máme sílu, dokonce i v prášku!

          • vyzkoušejte i v celku – lyofilizované tvarůžky
          • produkt plný bílkovin s minimem sacharidů a tuků
          • bez přidaných barviv, aromatických látek a stabilizátorů

 

Detailní informace

100g
Vyprodáno
271 Kč
236 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Tvarůžky lyofilizované (mrazem sušené) PRÁŠEK

Informace a výživové hodnoty 

Pokud jste fanouškem olomouckých tvarůžků, musíte vyzkoušet ty lyofilizované. A co víc? Máme je pro Vás připraveny i jako prášek pro rychlé a snadné použití. Lyofilizací se sice vůně zachová, ale bude už obšťastňovat pouze Váš nos a ne celou místnost kolem. Prášek má výraznou, unikátní a pikantní příchuť, přesně jako lyofilizovaný originál. Díky svým nutričním hodnotám se tvarůžky řadí na první místo mezi sýry – plné bílkovin s minimem sacharidů a tuků. Jsou vyráběny podle tradiční české receptury ve městě Loštice. Jejich jedinečná vůně a chuť je způsobena rozkládáním bílkoviny během zrání.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. 100 g lyofilizovaného produktu = 280 g čerstvých tvarůžků
  2. nepoužívají se geneticky modifikované suroviny
  3. vyrobené i lyofilizované v České republice
  4. bez přidání syřidel, barev, aromatických látek a stabilizátorů
  5. obsahují plnohodnotné bílkoviny a vápník

 

Základní specifikace
Složení tvaroh, jedlá sůl (max. 5,5 %), mlékárenská kultura, E500, E170
Země původu ČR
Trvanlivost 3–8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava lyofilizovaný prášek
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Jak se tvarůžky suší mrazem?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na kapalnou fázi (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí mezi teplotami -55 až -100 °C. Dále se tvarůžky semelou na jemný prášek.

 

Použití

  • použijte jako koření a dochucovadlo
  • do různých jiných pokrmů (pomazánky, másla)
  • do zeleninového smoothie
  • do polévek nebo salátů
  • přímo do mouky při pečení domácího pečiva

 

Tip

Vyzkoušejte jedinečné olomoucké tvarůžky i v celku nebo si prášek přidejte do smoothie!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1515 kJ / 355,6 kcal
Tuky 1,12 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,84 g
Sacharidy 7,28 g
z toho cukry 7,28 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 78,4 g
Sůl 12,6 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty  na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: