Chystáme pro vás nový web! V neděli 19. 9. od 12:00 proto nepřijímáme objednávky. Od pondělního rána už ale budete moci objednávat v novém.

Tvarůžky lyofilizované prášek

277 Kč 241 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Mrazem sušené tvarůžky? No jasně, jsme to my, co tak koukáš? Rozdrtili nás na prášek, takže si nás můžeš přimíchat do každého jídla nebo napálit kamaráda! Budeš se divit, jakou máme sílu, dokonce i v prášku!

          • vyzkoušejte je i v celku – lyofilizované tvarůžky
          • produkt plný bílkovin s minimem sacharidů a tuků
          • bez přidaných barviv, aromatických látek a stabilizátorů

Detailní informace

100g
Skladem
277 Kč
241 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Tvarůžky lyofilizované PRÁŠEK

Informace a výživové hodnoty 

Pokud jste fanouškem olomouckých tvarůžků, musíte vyzkoušet ty lyofilizované. A co víc? Máme je pro vás připraveny i jako prášek pro rychlé a snadné použití. Lyofilizací se sice vůně zachová, ale bude už obšťastňovat pouze váš nos a ne celou místnost kolem. Prášek má výraznou, unikátní a pikantní příchuť, přesně jako lyofilizovaný originál. Díky svým nutričním hodnotám se tvarůžky řadí na první místo mezi sýry – plné bílkovin s minimem sacharidů a tuků. Jsou vyráběny podle tradiční české receptury ve městě Loštice. Jejich jedinečná vůně a chuť je způsobena rozkládáním bílkoviny během zrání.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. 100 gramů lyofilizovaného produktu se rovná 280 gramům čerstvých tvarůžků.
  2. Nepoužívají se geneticky modifikované suroviny.
  3. Jsou vyrobené i lyofilizované v České republice.
  4. Vyrobili je bez přidání syřidel, barev, aromatických látek a stabilizátorů.
  5. Obsahují plnohodnotné bílkoviny a vápník.
 

 Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Jak se tvarůžky suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Dále se tvarůžky semelou na jemný prášek.

 

Tip

Vyzkoušejte jedinečné olomoucké tvarůžky i v celku nebo si prášek přidejte do smoothie!

 

Doplňkové parametry

Kategorie: VAŘENÍ A PEČENÍ
Surovina: Tvarůžky
Základní specifikace: #oddelovac#
Složení: tvaroh, jedlá sůl max 5,5 %, mlékařská kultura, sekvestrant uhličitan sodný, stabilizátor uhličitan vápenatý
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
Země původu: Česká republika
Trvanlivost: 3–8 měsíců
Skladování: do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
Balení: znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení: mrazem ve vakuu
Velikost: -
Úprava: prášek
Obchodní třída: -
Odrůda: -
Makroživiny ve 100 g: #oddelovac#
Energetická hodnota: 1589 kJ / 380 kcal
Tuky: 2,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g
Sacharidy: 3,9 g
z toho cukry: 3,9 g
Vláknina: -
Bílkoviny: 84 g
Sůl: 13,2 g
Mikroživiny ve 100 g: #oddelovac#
Vápník: -
Železo: -
Hořčík: -
Fosfor: -
Draslík: -
Sodík: -
Zinek: -
Měď: -
Selen: -
Vitamín C: -
Vitamín B6: -

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: