Tvarůžky lyofilizované prášek

277 Kč 241 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Mrazem sušené tvarůžky? No jasně, jsme to my, co tak koukáš? Rozdrtili nás na prášek, takže si nás můžeš přimíchat do každého jídla nebo napálit kamaráda! Budeš se divit, jakou máme sílu, dokonce i v prášku!

          • vyzkoušejte je i v celku – lyofilizované tvarůžky
          • produkt plný bílkovin s minimem sacharidů a tuků
          • bez přidaných barviv, aromatických látek a stabilizátorů

Detailní informace

100g
Vyprodáno
277 Kč
241 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Tvarůžky lyofilizované PRÁŠEK

Informace a výživové hodnoty 

Pokud jste fanouškem olomouckých tvarůžků, musíte vyzkoušet ty lyofilizované. A co víc? Máme je pro vás připraveny i jako prášek pro rychlé a snadné použití. Lyofilizací se sice vůně zachová, ale bude už obšťastňovat pouze váš nos a ne celou místnost kolem. Prášek má výraznou, unikátní a pikantní příchuť, přesně jako lyofilizovaný originál. Díky svým nutričním hodnotám se tvarůžky řadí na první místo mezi sýry – plné bílkovin s minimem sacharidů a tuků. Jsou vyráběny podle tradiční české receptury ve městě Loštice. Jejich jedinečná vůně a chuť je způsobena rozkládáním bílkoviny během zrání.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. 100 gramů lyofilizovaného produktu se rovná 280 gramům čerstvých tvarůžků.
  2. Nepoužívají se geneticky modifikované suroviny.
  3. Jsou vyrobené i lyofilizované v České republice.
  4. Vyrobili je bez přidání syřidel, barev, aromatických látek a stabilizátorů.
  5. Obsahují plnohodnotné bílkoviny a vápník.

 

Základní specifikace
Složení tvaroh, jedlá sůl (max. 5,5 %), mlékárenská kultura, E500, E170
Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
Země původu ČR
Trvanlivost 3-8 měsíců
Skladování Do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu,
chraňte před přímým slunečním zářením
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava lyofilizovaný prášek
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Jak se tvarůžky suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Dále se tvarůžky semelou na jemný prášek.

 

Tip

Vyzkoušejte jedinečné olomoucké tvarůžky i v celku nebo si prášek přidejte do smoothie!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1515 kJ / 355,6 kcal
Tuky 1,12 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,84 g
Sacharidy 7,28 g
z toho cukry 7,28 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 78,4 g
Sůl 12,6 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty  na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Doplňkové parametry

Kategorie: VAŘENÍ A PEČENÍ
Základní specifikace: #oddelovac#
Složení: tvaroh, jedlá sůl (max. 5,5 %), mlékárenská kultura, sekvestranty uhličitany sodné, stabilizátory uhličitany sodné
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO?.
Země původu: Česká republika
Trvanlivost: 3–8 měsíců
Skladování: do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
Balení: znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení: mrazem ve vakuu
Velikost: -
Úprava: prášek
Obchodní třída: -
Odrůda: -
Makroživiny: #oddelovac#
Energie: 1589 kJ / 380 kcal
Tuky: 2,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g
Sacharidy: 3,9 g
z toho cukry: 3,9 g
Vláknina: -
Bílkoviny: 84 g
Sůl: 13,2 g
Mikroživiny: #oddelovac#
Vápník: -
Železo: -
Hořčík: -
Fosfor: -
Draslík: -
Sodík: -
Zinek: -
Měď: -
Selen: -
Vitamín C: -
Vitamín B6: -

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: