Avokádo lyofilizované (mrazem sušené) kostičky

Unikátní
od 545 Kč od 474 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Brrr... To byla pořádná divočina. Vzali nás čerstvé a nechali vysušit mrazem. Získali jsme intenzivnější chuť, která Tě zaručeně překvapí. Nejlepší na tom je, že na jazyku se ihned rozplýváme.

          • 100% mrazem sušená zelenina bez přidaných cukrů a aditiv
          • výrazná chuť avokáda
          • zdroj energie, vitamínů a vlákniny

Detailní informace

100g
Skladem
545 Kč
474 Kč bez DPH
500g
Skladem
2 567 Kč
2 232 Kč bez DPH
1kg
Skladem
4 813 Kč
4 185 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Avokádo lyofilizované (mrazem sušené) kostičky

Informace a výživové hodnoty

Avokádo patří ve světě zdravé výživy mezi top produkty a patří tam zaslouženě. Je totiž plné zdravých tuků, železa, hořčíku a vitamínů skupiny B, C, E, K a H. U avokáda je velmi těžké odhadnout, kdy je přesně "ten správný čas" rozřezání, protože pokud není vyzrálé, je příliš tvrdé a pokud je přezrálé, tak příliš rychle hnědne. Toto dilema jsme ale za Vás vyřešili. My jsme si počkali dokud krásně dozraje, následně avokádo rozřezali, nakrájeli na kostičky a vysušili mrazem. O chuť, vůni a živiny jsme avokádo neochudili, akorát se z něj vypařila všechna voda, díky čemuž příjemně křupe.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. všechny živiny, vitamíny a minerální látky jsou zachovány
  2. bez použití fytohormonů, pesticidů nebo jiných chemický látek
  3. bez přídavku cukru a jiných aditiv
  4. obsahuje velké množství vitamínů a minerálů
  5. plné těch správných tuků, které napomáhají snižovat cholesterol

 

Základní specifikace
Složení 100% avokádo
Země původu Vietnam
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení sušené mrazem ve vakuu 
Velikost nespecifikované
Úprava kostičky
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 
 

Jak se avokádo suší mrazem?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na kapalnou fázi (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí mezi teplotami -55 až -100°C. Pokud by nebyl použit nízký tlak, tak by mohlo dojít přesně k tomu, co se děje, pokud by se avokádo vařilo při 100°C. Surovina by se spálila a výsledný produkt by byl spíše džem než kostičky avokáda.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do smoothies
  • do ovesných kaší
  • na výrobu pomazánky 
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety

 

Tip

Zabalte si avokádo do produktivní krabičky a můžete ho mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 3363 kJ / 800 kcal
Tuky 69 g
z toho nasycené mastné kyseliny 12 g
Sacharidy 38 g
z toho cukry 38 g
Vláknina 33 g
Bílkoviny 12 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník 60 mg
Železo 2,75 mg
Hořčík 145 mg
Fosfor 260 mg
Draslík 2425 mg
Sodík 35 mg
Vitamín C 50 mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: