Mléčná 33% čokoláda Chiara

od 200 Kč od 174 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Svou chutí mile překvapím a zaručeně Ti vykouzlím úsměv na tváři. Ale nemusíš mě sníst na jeden hlt, moje znovu-uzavíratelná kapsa mě krásně ochrání, dokud nebudeš mít zase chuť.

          • mléčná chuť a sladká vůně
          • praktické čokoládové kousky se snadno rozpustí
          • kvalitní italské suroviny – vyvážená chuť čerstvého mléka a kakaa

Detailní informace

500g
Skladem
200 Kč
174 Kč bez DPH
4kg
Skladem
1 415 Kč
1 230 Kč bez DPH
16kg (4x4kg)
Skladem
5 281 Kč
4 592 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Mléčná 33% čokoláda Chiara

Informace a výživové hodnoty 

Potřebujete čokoládu na mlsání, jako dárek, na utišení dětského pláče nebo na zlepšení dne? Tak tato mléčná na to bude zaručeně ta pravá. Má vyváženou chuť mléka a 33 % kakaa. Sladká je tak akorát a na jazyku se krásně rozplývá. Italská čokoláda Chiara je pro rychlé a efektivní použití připravena v praktických kouscích. Díky nim je snadno rozpustná a taky se vejde i do těch nejdrobnějších úst vašich malých ratolestí. 

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. Theobrama cacao – latinský název kakaovníku – znamená jídlo bohů.
  2. Největší čokoláda na světě vážila více než 5 tun!
  3. Několik studií potvrdilo, že ženy snědí 2× více čokolády než muži.
  4. Už Napoleon s sebou nosil čokoládu na doplnění energie.
  5. Lidé nakoupí ročně čokoládu v průměrné hodnotě 7 milionů amerických dolarů.

 

Základní specifikace
Složení cukr, kakaové máslosušené mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, vanilkový extrakt
Země původu Itálie
Trvanlivost 3–8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava kousky
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Jak se získává kakao a kakaové boby?

Kakaovníky se obírají většinou dvakrát ročně. Když jsou plody žluté nebo červené, jsou připraveny na sklizeň. Po sklizni se boby ručně louskají a následně fermentují. Fermentací dochází k biologickým změnám, snižuje se trpká chuť a vzniká červenohnědá barva. Boby se dále suší a praží. Pražením získávají čokoládovou barvu a aroma, alkalizují se (odkyselují), aby se zlepšily jejich chuťové vlastnosti a snadněji se získávalo máslo. Boby se dále mohou ještě drtit.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do jogurtů, müsli, míchaných nápojů, smoothies
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • k přípravě a zdobení dezertů
  • na polevy, pěny a sorbety

 

Tip

Zabalte si čokoládu do produktivní krabičky a budete ji mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2389 kJ / 573 kcal
Tuky 37,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny 22,3 g
Sacharidy 48,6 g
z toho cukry 47,8 g
Vláknina 1 g
Bílkoviny 9,6 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: