Mango lyofilizované (mrazem sušené)

od 258 Kč od 224 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Není to náhoda, že se ke mně zákazníci neustále vrací. Pyšním se totiž tím, že jsem plné sladké chuti, téměř jako bys jedl čerstvé ovoce. No fakt! Jednou mě vyzkoušíš a už nebudeš chtít jiné.

          • 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
          • sladká a svěží chuť manga zaručena
          • jedna z nejoblíbenějších surovin Světa plodů

Detailní informace

100g
Vyprodáno
258 Kč
224 Kč bez DPH
300g (3x100g)
Vyprodáno
696 Kč
605 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Mango lyofilizované (mrazem sušené)

Informace a výživové hodnoty 

Mango patří mezi oblíbené exotické ovoce, ale zkoušeli jste ho mrazem sušené? Chutná jako čerstvé, je sladké a krásně křupe. Všechny prospěšné látky zůstaly na svém místě, akorát se z něj odpařila voda. Mango je bez cukru a jiných aditiv, pěstované bez fytohormonů a jiných chemických látek. Také jsme ho pro vás nechali oloupat a nakrájet na malé kostky, takže úplně postačí, když otevřete sáček a vychutnáte si slaďoučké mango kdykoli něj budete mít chuť.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. Mangovníky pocházejí z Asie.
  2. Všechny živiny, vitamíny a minerální látky jsou při lyofilizaci zachovány.
  3. Naše mango je bez cukru a aditiv.
  4. Je pěstované bez fytohormonů a chemických postřiků.
  5. Mango obsahuje vitamíny C, B, E a betakaroten, bohaté na draslík, hořčík, zinek a mangan.

Základní specifikace
Složení 100% mango
Země původu Thajsko
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení mrazem ve vakuu
Úprava kostky
Velikost nespecifikované
Obchodní třída prémiová kvalita
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Zatím si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Jak se mango suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

 

Použití

  • jako zdravé mlsání
  • do smoothies, ovesných kaší
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • příprava a zdobení dezertů
  • do polev či zmrzliny

 

Tip

Zabalte si mango do produktivní krabičky a budete ho mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1493 kJ / 357 kcal
Tuky 1,79 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 89,3 g
z toho cukry 78,5 g
Vláknina 10,7 g
Bílkoviny 3,57 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník 47,4 mg
Železo 0,6 mg
Hořčík 40 mg
Fosfor 56 mg
Draslík 672 mg
Sodík 4 mg
Vitamín C 145,6 mg

 

Mango lyofilizované (mrazem sušené)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: