Mango lyofilizované (mrazem sušené)

od 258 Kč od 224 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Není to náhoda, že se ke mně zákazníci neustále vrací. Pyšním se totiž tím, že jsem plné sladké chuti, téměř jako by jsi jedl čerstvé ovoce. No fakt! Jednou mě vyzkoušíš a už nebudeš chtít jiné.

          • 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
          • sladká a svěží chuť manga zaručena
          • jedna z nejoblíbenějších surovin Světa plodů

Detailní informace

100g
Vyprodáno
258 Kč
224 Kč bez DPH
300g (3x100g)
Vyprodáno
696 Kč
605 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Mango lyofilizované (mrazem sušené)

Informace a výživové hodnoty 

Mango patří mezi oblíbené exotické ovoce, ale zkoušeli jste ho mrazem sušené? Chutná jako čerstvé, je sladké a krásně křupe. Všechny prospěšné látky zůstaly na svém místě, akorát se z něj odpařila voda. Mango je bez cukru a jiných aditiv, pěstované bez fytohormonů a jiných chemických látek. Také jsme ho pro Vás nechali oloupat a nakrájet na malé kostky, takže úplně postačí, když otevřete sáček a vychutnáte si slaďoučké mango kdykoliv něj budete mít chuť.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. mangovníky pocházejí z Asie
  2. všechny živiny, vitamíny a minerální látky jsou při lyofilizaci zachovány
  3. bez cukru a aditiv
  4. bez fytohormonů a chemických postřiků
  5. mango obsahuje vitamíny C, B, E a betakaroten, bohaté na draslík, hořčík, zinek a mangan

Základní specifikace
Složení 100% mango
Země původu ČR
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení mrazem ve vakuu
Úprava kostky
Velikost nespecifikované
Obchodní třída prémiová kvalita
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Zatím si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Jak se mango suší mrazem?

Lyofilizace nebo jinak sušení mrazem, je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na kapalnou fázi (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí mezi teplotami -55 až -100°C. Pokud by nebyl použit nízký tlak, tak by mohlo dojít přesně k tomu, co se děje, pokud by se mango vařilo při 100°C. Surovina by se spálila a výsledný produkt by byl spíše připálenina, než kousky manga.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do smoothies, ovesných kaší
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • příprava a zdobení dezertů
  • do polev či zmrzliny

 

Tip

Zabalte si mango do produktivní krabičky a můžete ho mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 900 kJ / 214 kcal
Tuky 1,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 30 g
z toho cukry 30 g
Vláknina 9 g
Bílkoviny 8,1 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník mg
Železo mg
Hořčík mg
Fosfor mg
Draslík mg
Sodík mg
Vitamin C mg

 

Mango lyofilizované (mrazem sušené)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: