Mango lyofilizované (mrazem sušené) prášek
Související produkty
Detailní popis produktu
Mango lyofilizované (mrazem sušené) prášek
Informace a výživové hodnoty
Mango z obchodu milujeme, ale protože k nám cestuje z velké dálky, sklizeň častokrát probíhá příliš brzo. Na pult v obchodě tedy mango vyloží dřív než je dostatečně dozrálé. Takto ztrácíme možnost ochutnat pravou chuť manga, které je příjemně sladké a svěží. Proto jsme se rozhodli pro vás mango lyofilizovat přímo tam, kde vědí, jak ho správně pěstovat. Díky šetrnému sušení se z výrobku odpaří všechna voda, ale chuť, vůně a živiny nadále zůstávají. Mango je bez přidaného cukru a jiných aditiv, pěstované bez fytohormonů a jiných chemických látek. Čisté, sladké a plně vyzrálé mango. Tak, jak by to mělo být a jak si zasloužíte ochutnat. A konečně ho máte k dispozici i v prášku.
5 věcí, které jste o surovině nevěděli
- Mangovníky pocházejí z Asie.
- Mnoho mangovníků je ohroženo kvůli odlesňování.
- Všechny živiny, vitamíny a minerální látky jsou lyofilizací zachovány.
- Je pěstované bez fytohormonů a chemických postřiků.
- Mango obsahuje vitamíny C, B, E a betakaroten, bohaté na draslík, hořčík, zinek a mangan.
Složení | 100% mangový prášek |
Země původu | Thajsko |
Trvanlivost | 3–8 měsíců |
Balení | znovuuzavíratelný ZIP sáček |
Typ sušení | sušení mrazem ve vakuu |
Velikost | nespecifikované |
Úprava | jemný prášek |
Obchodní třída | nespecifikované |
Odrůda | nespecifikované |
„Ovocný prášek není pouze barvivo nebo dochucovadlo. Balení takového produktu má stejnou hodnotu jako stejně velká balení mrazem sušených plodů. Jak to? Protože jsme 100 gramů ovoce vzali a rozmixovali je na prach. Žádná aditiva, žádné konzervanty, žádné cukry ani příměsi navíc – jen 100 gramů čistého ovocného prachu se všemi živinami a vitamíny. Ne vždy si můžete jogurt obohatit čerstvým ovocem kvůli sezónnosti nebo ochutit krém do dortu tak, aby vám kvůli ovocné složce nezměnil texturu a konzistenci. Do jogurtu, do dortu, do bábovky, do kaše, do smoothie nebo jako dekoraci jídel. Prášky barví podle druhu ovoce a síly jejich přírodního pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytečných konzervantů a nekazí se na rozdíl od ovocných šťáv a pyré.“
Použití
- do smoothie
- ovesných a rýžových kaší
- do koláčů, dortů a krémů
- do polev či zmrzliny
- využití i jako přírodní barvivo
Tip
Pokud si chcete na mangu pochutnat, co tak zkusit naši 100% mangovou tyčinku složenou jen z manga?
Výživové hodnoty | na 100 g |
Energie | 1493 kJ/357 kcal |
Tuky | 1,79 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 89,3 g |
z toho cukry | 78,5 g |
Vláknina | 10,7 g |
Bílkoviny | 3,57 g |
Sůl | 0,02 g |
Výživové hodnoty | na 100 g |
Vápník | 47,4 mg |
Železo | 0,6 mg |
Hořčík | 40 mg |
Fosfor | 56 mg |
Draslík | 672 mg |
Vitamín C | 145,6 mg |
Borůvky lyofilizované (mrazem sušené) prášek
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.