Mandlové máslo v prášku

355 Kč 309 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Jsem z pravých mandlí, no vážně! Pomleli mě na jemný prášek a konečně mě můžeš přidat všude tam, kde by pasta tropila neplechu a mouka byla málo jemná. Psst! Na jazyku se rozplynu jako krém!

          • pražené jemně mleté mandle
          • s výrazně nižším obsahem tuků
          • v kontaktu s vodou se mění na krémovou pastu

Detailní informace

184g
Skladem
355 Kč
309 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Mandlové máslo v prášku

Informace a výživové hodnoty 

Mandlové máslo v prášku jsme pro vás připravili, abychom vám pečení či vaření ještě trochu usnadnili. Prášek je přenosný a snadno skladovatelný. Na rozdíl od ořechových másel v podobě pasty se v případě prášku nemusíte starat o oddělování tukové složky od zbytku suroviny. Prášek zůstává po celou dobu jemný a při správném skladování vydrží opravdu dlouho. Dochutit krém, kaši nebo jogurt nebylo nikdy jednodušší!

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. Skladujte v temnu a suchu, v dobře uzavřené nádobě bez větracích otvorů.
  2. Produkt je nutričně bohatý.
  3. Existuje více než 30 druhů mandlí pěstovaných komerčně.
  4. Přidáním cukru a vody vytvoříte výborný marcipán.
  5. Práškové máslo obsahuje méně tuků a tudíž i méně kalorií.

Základní specifikace
Složení mandle, cukr, sůl
Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
Země původu USA
Trvanlivost 3–8 měsíců
Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu,
chraňte před přímým slunečním zářením
Balení šroubovací PET dóza
Velikost nespecifikované
Úprava prášek
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 
 
 
Jak se ořechové máslo v prášku vyrábí?
 
Výroba ořechových másel v prášku se od klasických ořechových past velmi neliší. Začátek procesu je jasný, ořechy je nutné pražit a následně rozdrtit na menší kousky. To abychom urychlili následující zpracovávání. Podrcené ořechy se dále melou a lisují dokud se z nich neodstraní většina tuků. Právě zde je patrný rozdíl v porovnání s výrobou ořechových past, ty se totiž lisují kratší dobu a zachovají si tak výrazně více tuků oproti prášku. Výsledkem procesu je tedy prášek s výraznou ořechovou chutí, opravdu nízkým obsahem tuků, vysokým obsahem vlákniny a taky množstvím ořechového proteinu. 

 

 

Tip

Vyzkoušejte také mandlovou pastu a zjistěte tak, co vám při pečení nejvíce vyhovuje!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie kJ /kcal
Tuky g
z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Vláknina g
Bílkoviny g
Sůl g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník mg
Železo mg
Hořčík mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: