Mandlové kousky loupané 2-4mm

445 Kč –4 %
Mandlové kousky loupané 2-4mm 1 image
445 Kč –4 % 428 Kč 372 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Kdo by nechtěl krásně ozdobené dorty a dezerty? Ale jak si ušetřit čas? Jednoduše! My jsme je nasekali a na Tobě je už ta kreativní část práce, tak se předveď!

          • oživí Tvoje recepty
          • výrobek z loupaných mandlí - neobsahuje slupky
          • vhodné pro bezlepkovou dietu

Detailní informace

1kg
Skladem
445 Kč
428 Kč
372 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Mandlové kousky loupané 2-4 mm

Informace a výživové hodnoty 

Přinášíme Vám drobné kousky mandlí. Víme, že nemáte čas na sekání ořechů, a tak jsme je připravili přímo pro Vás. Jemné kousky ořechů pro rychlé a snadné použití. Navíc jsou vyrobeny z blanšírovaných mandlí, a tak Vám nebude v krásném mandlovém vzhledu překážet žádná slupka. Používají je profesionálové i domácí kuchtíci. Krásně ozdobí nejeden koláč či doplní krém. My jsme je pro Vás nakrájeli a na Vás už je ta kreativní část.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. existuje více než 30 druhů mandlí pěstovaných komerčně
  2. nahradí nezdravé posypy a jsou vhodné pro bezlepkovou dietu
  3. neobsahují žádné další aditiva
  4. známe dva druhy mandlí - hořké a sladké
  5. kousky z loupaných mandlí (bez slupky)

 

Základní specifikace
Složení 100% přírodní mandle
Země původu USA
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost 2-4 mm
Úprava kousky
Obchodní třída nespecifikováno
Odrůda nespecifikováno

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.
 
  

Jaké mandle známe?

Mandle nejsou pouze jedny. Věděli jste, že se dělí podle typu, chuti, kvality, velikosti a odrůdy? Známe sladké mandle a hořké. Hořké mandle obsahují velké množství amygdalinu, který právě ve velkých množstvích je pro tělo škodlivé, proto většinou v nabídce najdete pouze ty sladké, které amygadlín obsahují jen trochu nebo vůbec. Mezi nejoblíbenější odrůdy patří například odrůdy Nonpareil, Valencia, Carmel a Marcona. Podle typu zpracování je najdete se skořápkou a bez, se slupkou nebo blanšírované, kousky, plátky nebo jako mouku. Třída nebo kvalita mandlí závisí na počtu škrábanců, zlomků, drtí a zda je přítomna nějaká příměs. Podle velikosti je můžeme třídit hned několika způsoby - mm, oz, g. Více se dočtete v našich článcích.

 

Použití

  • na pečení
  • na zdobení
  • do různých krémů
  • do salátů či těstovin
  • do různých jiných pokrmů

 

Tip

Zdobíte koláč s našimi kousky? Co tak tomu dodat tu pravou mandlovou chuť a vůni a vyzkoušet mandlovou mouku na korpus či mandlovou pastu do krému?

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2642 kJ / 631 kcal
Tuky 52 g
z toho nasycené mastné kyseliny 4 g
Sacharidy 19,2 g
z toho cukry 4,8 g
Vláknina 10 g
Bílkoviny 18,3 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník 286 mg
Železo 3,6 mg
Mangan 2 mg
Měď 1 mg
Hořčík 270 mg
   
   

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: