Mandlová mouka BIO

696 Kč 605 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Hledání dokončeno, tak už jsi mě našel - tu nejlepší mandlovou mouku na makronky! Se mnou je budeš mít jemné, vláčné a křupavé pokaždé, takže se už nemáš na co vymlouvat! Smím prosit, mistře cukráři?

          • nejlepší volba pro dokonalé makronky
          • vhodná alternativa mouky pro bezlepkovou dietu
          • surovina je v BIO kvalitě

Detailní informace

1kg
Skladem
696 Kč
605 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Mandlová mouka BIO

Informace a výživové hodnoty 

Přinášíme Vám jemně namletou mouku z loupaných blanšírovaných mandlí v bio kvalitě. Je mletá tak akorát, není extrémně jemná, dělá z těsta lepivou hmotu ale zase ne tolik, aby v troubě vyskočila na povrch a udělala zvrásněný tvar upečené makronce. Také nepohlcuje příliš tekutiny z těsta, takže dosáhnete chtěnou konzistenci. Hodí se pro pečení makronek, sušenek nebo jiných cukrovinek. Navíc jsou ořechy pomleté ​​bez slupky, a tak mají i krásnou mandlovou barvu bez jiných nežádoucích příměsí.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. je mletá tak, aby vyhovovala výrobě makronek
  2. bezlepková a navíc zdravější alternativa klasické mouky
  3. neobsahují žádná další aditiva
  4. známe dva druhy mandlí - hořké a sladké
  5. jemně mletá ze 100% loupaných mandlí (bez slupky)

 

Základní specifikace
Složení 100% BIO mandlová mouka
Země původu Itálie
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení plastový sáček
Velikost nespecifikováno
Úprava mandlová mouka
Obchodní třída nespecifikováno
Odrůda nespecifikováno

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.
 
 

 

Jaké mandle známe?

Mandle nejsou pouze jedny, věděli jste, že se dělí podle typu, chuti, kvality, velikosti a odrůdy? Známe sladké mandle a hořké. Protože hořké mandle obsahují škodlivou látku amygdalin, většinou v nabídce najdete pouze ty sladké. Mezi nejoblíbenější odrůdy patří například odrůdy Nonpareil, Valencia, Carmel a Marcona. Podle typu zpracování je najdete se skořápkou a bez, se slupkou nebo blanšírované, kousky, plátky nebo jako mouku. Třída nebo kvalita mandlí závisí na počtu škrábanců, zlomků, drtí a zda je přítomna nějaká příměs. Podle velikosti je můžeme třídit hned několika způsoby - mm, oz, g. Více se dočtete v našich článcích.

 

Použití

  • náhrada za klasickou bílou mouku
  • na pečení sušenek, cukroviek
  • ideální na pečení makronek
  • RAW pečení
  • dá se konzumovat i syrová

 

Tip

Zdobíte koláč s naši moukou? Co tak tomu dodat tu pravou mandlovou chuť a vůni a vyzkoušet jádra mandlí na vrch či mandlovou pastu do krému?

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2523 kJ / 604 kcal
Tuky 52 g
z toho nasycené mastné kyseliny 4,9 g
Sacharidy 22 g
z toho cukry 1,9 g
Bílkoviny 18 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník 236 mg
Železo 3,57 mg
Draslík 679 mg
Měď 1 mg
Hořčík 267 mg
Sodík 210 mg
Vitamín E 26 mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: