Mandle Moringa
Související produkty
Detailní popis produktu
Mandle Moringa
Informace a výživové hodnoty
Máme pro vás kvalitní mandle, které jsou díky svému obalu uvnitř jemné a krémové. Pocházejí ze Španělska v kvalitě supreme S14, což znamená že jsou jedny z největších. Jsou obaleny v kvalitní bílé čokoládě, což z nich dělá jedny z nejoblíbenějších a nejprodávanějších sladkých mandlí. Aby nebylo málo, obalili jsme je i v prášku ze sušených listů moringy, který jim dodá ostré, ale zajímavé aroma a příchuť. Moringa olejodárná se nazývá také jako „strom života“ , a to především proto, že má širokou škálu léčivých a čistících vlastností. Vychutnejte si tuto jedinečnou kombinaci, kterou pro vás připravila maminka jednoho z našich majitelů.
5 věcí, které jste o surovině nevěděli
- Existuje více než 30 druhů mandlí pěstovaných komerčně.
- 10 dní před dodáním pro nás mandle začnou loupat, aby jsme je pro vás měli vždy čerstvé.
- Odrůda mandlí Late flowering zaručuje, že je mandle sladká a neobsahuje amygdalin.
- Bílá čokoláda z ČR je krásně jemná a sladká.
- Díky šetrnému sušení si moringa zachovává všechny cenné složky.
Složení | mandle, bílá čokoláda (cukr (max. 36 %), kakaové máslo (30 %), sušené mléko (25 %), sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), moringa prášek |
Země původu | ČR |
Trvanlivost | 3-8 měsíců |
Balení | znovuuzavíratelný ZIP sáček |
Úprava | dražované mandle |
Velikost | nespecifikované |
Obchodní třída | celá jádra mandlí |
Odrůda | nespecifikované |
Zatím si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

Jaké mandle známe?
Mandle nejsou pouze jedny. Věděli jste, že se dělí podle typu, chuti, kvality, velikosti a odrůdy? Známe sladké mandle a hořké. Protože hořké mandle obsahují škodlivou látku amygdalin, většinou v nabídce najdete pouze ty sladké. Mezi nejoblíbenější odrůdy patří například odrůdy Nonpareil, Valencia, Carmel a Marcona. Podle typu zpracování je najdete se skořápkou a bez, se slupkou nebo oloupané, kousky, plátky nebo jako mouku. Třída nebo kvalita mandlí závisí na počtu škrábanců, zlomků, drtí a tom, zda je přítomna nějaká příměs. Dalšími kritérii jsou pak váha a velikost. Více se dočtete v našich článcích.
Použití
- jako zdravé mlsání
- do jogurtů nebo müsli
- vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
- příprava a zdobení dezertů
- občerstvení pro každou návštěvu
Tip
Zabalte si mandle do produktivní krabičky a budete je mít vždy a všude po ruce!
Výživové hodnoty | na 100 g |
Energie | 2390 kJ / 574 kcal |
Tuky | 39,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 15,7 g |
Sacharidy | 43,7 g |
z toho cukry | 43,2 g |
Vláknina | 3,5 g |
Bílkoviny | 9,2 g |
Sůl | 0,21 g |
Výživové hodnoty | na 100 g |
Vápník | mg |
Železo | mg |
Draslík | mg |
Měď | mg |
Hořčík | mg |
Sodík | mg |
Vitamín E | mg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.