Mandle jahodové
Související produkty
Detailní popis produktu
Mandle jahodové
Informace a výživové hodnoty
Máme pro vás kvalitní mandle, které jsou díky svému obalu uvnitř jemné a krémové. Pocházejí ze Španělska v kvalitě supreme S14, což znamená, že jsou jedny z největších. Jsou obaleny v kvalitní bílé čokoládě, a to z nich dělá jedny z nejoblíbenějších a nejprodávanějších sladkých mandlí. Mandle jsou samy o sobě nasládlé a čokoláda tuto chuť ještě vylepší. Aby toho nebylo málo, obalili jsme je i v prášku z lyofilizovaných jahod, který jim dodává jahodové aroma a příchuť. Vychutnejte si tuto jedinečnou kombinaci, kterou pro vás připravila maminka jednoho z našich majitelů.
5 věcí, které jste o této surovině nevěděli
- Prášek je vyroben ze 100 % mrazem sušených jahod bez cukru a jiných aditiv.
- Výroba probíhá v dražovně maminky jednoho z našich majitelů.
- Mlsání, které je zároveň bohaté na velké množství vitamínů.
- Bílá čokoláda je vyrobená v České republice.
- Obalit jednu várku trvá až 4 hodiny.
Složení | mandle, bílá čokoláda (cukr, 29,5 % kakaové máslo, 25 % sušené mléko plnotučné, sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), prášek z lyofilizovaných jahod |
Alergeny | Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2. |
Země původu | vyrobeno v ČR |
Trvanlivost | 3–8 měsíců |
Skladování | do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením |
Balení | znovuuzavíratelný ZIP sáček |
Velikost | celá jádra |
Úprava | dražované mandle |
Obchodní třída | nespecifikované |
Odrůda | Valencia |

Jaké mandle známe?
Mandle nejsou pouze jedny. Věděli jste, že se dělí podle typu, chuti, kvality, velikosti a odrůdy? Známe sladké mandle a hořké. Protože hořké mandle obsahují škodlivou látku amygdalin, většinou v nabídce najdete pouze ty sladké. Mezi nejoblíbenější odrůdy patří například odrůdy Nonpareil, Valencia, Carmel a Marcona. Podle typu zpracování je najdete se skořápkou a bez, se slupkou nebo blanšírované, kousky, plátky nebo jako mouku.
Třída nebo kvalita mandlí závisí na počtu škrábanců, zlomků, drtí a tom, zda je přítomna nějaká příměs. Dalšími kritérii jsou pak váha a velikost.
Tip
Chcete ještě více ovoce? Vyzkoušejte maliny v malinové čokoládě!
Výživové hodnoty | na 100 g |
Energie | 2390 kJ / 574 kcal |
Tuky | 39,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 15,7 g |
Sacharidy | 43,8 g |
z toho cukry | 43,8 g |
Vláknina | 3,7 g |
Bílkoviny | 9 g |
Sůl | 0,2 g |
Výživové hodnoty | na 100 g |
Vápník | mg |
Železo | mg |
Draslík | mg |
Měď | mg |
Hořčík | mg |
Sodík | mg |
Vitamín E | mg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.