Mandarinky lyofilizované (mrazem sušené)

Unikátní
od 198 Kč od 172 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Nemusíš čekat až do Vánoc. Prostě si nás ve Světě plodů dopřej hned. Zmrazili nás, ale neztratily jsme chuť, dokonce naše sladkost je v ústech ještě intenzivnější než u našich čerstvých předchůdců.

          • 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
          • chuť se téměř nezměnila, je ale sladší!
          • vydrží déle než ty čerstvé

Detailní informace

100g
Skladem
198 Kč
172 Kč bez DPH
300g (3x100g)
Skladem
532 Kč
463 Kč bez DPH
500g
Skladem
933 Kč
811 Kč bez DPH
1.5kg (3x500g)
Skladem
2 517 Kč
2 189 Kč bez DPH
6kg (karton)
Vyprodáno
9 206 Kč
8 005 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Mandarinky lyofilizované (mrazem sušené)

Informace a výživové hodnoty

Na mandarinkách si můžete pochutnat po celý rok, nejen na Vánoce! Tyto mandarinky k nám přicestovali až z Číny, kde jednoduše vědí, jak na ně. Jsou slaďoučké a zcela bez pecek! Jsou sice lyofilizované, to však nic nemění, jenom se z nich vypařila voda. Samotné plody chutnají pořád výborně a navíc příjemně křupou. Jelikož mandarinky byly vypěstovány, sesbírány a vysušeny mrazem na jednom místě, zabránili jsme zvýšení uhlíkové stopy, což nás nesmírně těší.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. strom mandarinkovníka pochází z juhovýchodní Asie 
  2. všechny živiny, vitamíny a minerální látky jsou lyofilizací zachovány
  3. bez cukru a aditiv, bez fytohormonů a chemických postřiků
  4. příjemně sladká, bez pecek!
  5. plné vitamínu B2, C, betakarotenu a kyseliny listové

 

Základní specifikace
Složení 100% mandarinky
Země původu Čína
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení sušení mrazem ve vakuu
Velikost nespecifikované
Úprava měsíčky
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Jak se mandarinky suší mrazem?

Lyofilizace nebo jinak sušení mrazem, je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na kapalnou fázi (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí mezi teplotami -55 až -100°C. Pokud by nebyl použit nízký tlak, tak by mohlo dojít přesně k tomu, co se děje, pokud by se mandarinky vařily při 100°C. Surovina by se spálila a výsledný produkt by byl spíše připálenina, než měsíčky mandarinek.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do smoothies, ovesných kaší
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • příprava a zdobení dezertů
  • do polev či zmrzliny

 

Tip

Zabalte si mandarinky do produktivní krabičky a můžete je mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1406kJ / 336 kcal
Tuky 0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 77 g
z toho cukry 29,5 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 6,2 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MH Avatar autora | 13.12.2019
Moc dobré