Mandarinky lyofilizované (mrazem sušené)

od 198 Kč od 172 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Nemusíš čekat až do Vánoc. Prostě si nás ve Světě plodů dopřej hned. Zmrazili nás, ale neztratily jsme chuť. Dokonce je naše sladkost ještě intenzivnější než u našich čerstvých předchůdců.

          • 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
          • chuť se téměř nezměnila, jsou ale sladší!
          • vydrží déle než ty čerstvé

Detailní informace

100g
Skladem
198 Kč
172 Kč bez DPH
300g (3x100g)
Skladem
532 Kč
463 Kč bez DPH
500g
Skladem
933 Kč
811 Kč bez DPH
1.5kg (3x500g)
Skladem
2 517 Kč
2 189 Kč bez DPH
6kg (karton)
Vyprodáno
9 206 Kč
8 005 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Mandarinky lyofilizované (mrazem sušené)

Informace a výživové hodnoty

Na mandarinkách si můžete pochutnat po celý rok, nejen na Vánoce! Tyto mandarinky k nám přicestovali až z Číny, kde jednoduše vědí, jak na ně. Jsou slaďoučké a zcela bez pecek! Jsou sice lyofilizované, to však nic nemění, jenom se z nich vypařila voda. Samotné plody chutnají pořád výborně a navíc příjemně křupou. Jelikož mandarinky byly vypěstovány, sesbírány a vysušeny mrazem na jednom místě, zabránili jsme zvýšení uhlíkové stopy, což nás nesmírně těší.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. Strom mandarinka obecná pochází z jihovýchodní Asie.
  2. Všechny živiny, vitamíny a minerální látky jsou lyofilizací zachovány.
  3. Jsou bez cukru a aditiv, bez fytohormonů a chemických postřiků.
  4. Každá je příjemně sladká a bez pecek!
  5. Obsahují spoustu vitamínu B2, C, betakarotenu a kyseliny listové.

 

Základní specifikace
Složení 100% mandarinky
Země původu Čína
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení sušení mrazem ve vakuu
Velikost nespecifikované
Úprava měsíčky
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Jak se mandarinky suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do smoothies, ovesných kaší
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • příprava a zdobení dezertů
  • do polev či zmrzliny

 

Tip

Zabalte si mandarinky do produktivní krabičky a budete je mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1406kJ / 336 kcal
Tuky 0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 77 g
z toho cukry 29,5 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 6,2 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník 222 mg
Železo 0,9 mg
Hořčík 72 mg
Fosfor 120 mg
Draslík 996 mg
Sodík 12 mg
Vitamín C 160 mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MH Avatar autora | 13.12.2019
Moc dobré