Maliny v malinové čokoládě

od 366 Kč od 318 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Kdo by naši sladkokyselou chuť nemiloval! V dílně Světa plodů rádi experimentují, tak nás obalili do malinové čokolády! Na kráse nám to vůbec neubralo, ale ta chuť, to je něco neskutečného!

Detailní informace

500g
Vyprodáno
366 Kč
318 Kč bez DPH
3kg
Vyprodáno
1 923 Kč
1 672 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Maliny v malinové čokoládě

Informace a výživové hodnoty 

Dvojité malinové kombo! Chutným a jemně kyselým malinám sladkost nechybí. O tu se postará kvalitní bílá čokoláda z Česka. Přece jen je jedna vrstva málo, a tak jsme přidali i vrstvu jemného malinového prášku pro zvýraznění chuti. Nebudete si tolik vyčítat čokoládu, protože maliny jsou zcela zdravé - šetrně mrazem sušené.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. živiny malin jsou zachované
  2. bez umělých barviv a dochucovadel
  3. příjemná křupavá konzistence
  4. před zmrazením byly pečlivě dozrálé
  5. skladování je jednodušší než u čerstvých, skladují se při pokojové teplotě

 

Základní specifikace
Složení lyofilizované maliny, bílá čokoláda z ČR (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, sojový lecitin, emulgátor (polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR), malinový prášek
Země původu Česká republika
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava dražované maliny
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

"Malinou to začíná i končí. Spojili jsme ostrou výraznou chuť mrazem sušených malin s vrstvou jemné bílé čokolády. Poslední vrstvu bílé čokolády jsme navíc smíchali s čistým malinovým práškem - vytvořili jsme tak malinovou čokoládu! Snažili jsme se použít jen tolik čokolády, kolik bylo nezbytné, abychom nepřebili chuť a vůni malin a aby pořád křupaly. Výsledkem jsou malinové kamínky s výraznou chutí malin a sladkostí bílé čokolády."

 

Jak se maliny suší mrazem?

Lyofilizace, nebo jinak sušení mrazem, je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na kapalnou fázi (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí mezi teplotami -55 až -100 °C. Pokud by nebyl použit nízký tlak, tak by mohlo dojít přesně k tomu, co se děje, pokud by se malina vařila při 100 °C. Surovina by se spálila a výsledný produkt by byl spíše džem, než lyofilizované kousky malin.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do jogurtů nebo müsli
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • příprava a zdobení dezertů
  • do smoothies, ovesných kaší

 

Tip

Zabalte si maliny do produktivní krabičky a můžete je mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie  kJ /  kcal
Tuky  g
z toho nasycené mastné kyseliny  g
Sacharidy  g
z toho cukry  g
Vláknina  g
Bílkoviny  g
Sůl  g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Božský! 30.4.2020 02:38
Jako tohle? To je naprostá pecka ????POZOR! vysoce návykové! Nelze přestat jest! Ta chuť, mňam.. Trošku kyselé po malinách, chuť sladké čokolády.. Při kousnutí je to tak křehké, pozplývající se na jazyku, prostě božský ❤️
Odpovědět
K Avatar autora Samá chvála 12.4.2020 18:53
Maliny v malinové čokoládě jsou tak akorát sladké, trochu kyselé, křehké..no prostě báječná božská mňamka!!!
Odpovědět
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
M Avatar autora | 11.5.2020
Tak tento produkt nemá absolutní chybu... Dejte si velký pozor na to, že jak ochutnáte jednu, tak už nelze přestat! Je to božský, dokonalý! Nemám slov :-) mňam..